a w jakim miejscu montujecie zmieniarki? W bagażniku?
Printable View
a w jakim miejscu montujecie zmieniarki? W bagażniku?
Prawdopodobnie będę się pisał ;) Do kiedy ostatecznie trzeba by się zdecydować ?
Nie ma terminu. Jak sie uzbierają 4 osoby to zamawiam. Jeszcze jedna osoba musiałaby zamówić.
Sent from my iPhone using Tapatalk
fajnie by było jakby ktoś jakieś foty wrzucił jak macie ją zamontowane ;]
Hej,
Jak cos to rowniez jestem zainteresowany kupnem tej zmieniarki :)
Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2
Panowie,
Zrobiłem symulację: przy 3szt. wyjdzie po 210zł/szt. już z wysyłką do Was ode mnie w Polsce czyli jest to całkowity koszt jaki ponosicie. Nie jest więc to dużo więcej niż 205zł/szt.
Dajcie znać, czy Wam pasuje - najlepiej na PW to od razu wyślę Wam dane do przelewu. Po zebraniu sumy zamawiam - kilka dni i są u Was.
Jeśli ktoś jeszcze w tym momencie by się zdecydował to także proszę o PW - wtedy kwota spadnie do tych 205zł/szt.
Pozdrawiam.
Siema.No to ja mogę wziąć,może uda mi się załatwić jeszcze jednego chętnego,zaraz napisze do niego i dam Ci do jutra znać..
kiedy by bylo zamówienie ? do kiedy by bylo ostatecznie dac znac ?
hejo, trafiłem tu przez przypadek z forum Leona tez był bym chętny na zmieniarkę jest jeszcze możliwość dopisania się
Hej. Jasne, że jest. Dopiszę Cię do listy w pierwszym poście.
Dzięki koledze Bimm, cena spadłaby do 205zł/szt. bo mamy już 4 osoby.
Chciałbym zamówić do końca przyszłego tygodnia, żeby osoby zdecydowane nie musiały czekać nie wiadomo ile czasu. Wiadomo, że może się nie udać zebrać pieniędzy do tego czasu od wszystkich ale deadline zakładam sobie na koniec przyszłego tygodnia.
Ja mam to wrzucone tak, aczkolwiek muszę jeszcze podkleić taśmą dwustronną do góry tej półeczki:
http://images36.fotosik.pl/490/9e87ceef2207beaf.jpg
Jeśli ktoś jeszcze zainteresowany jest to do końca przyszłego tygodnia (02.06.2013) powinien mi przelać pieniądze - dane na PW.
- - - Aktualizacja postu - - -
Wybaczcie, że pisze posta pod postem ale inaczej nie wyświetli się jako nowy post w temacie.
the0 i Bimm już wpłacili - pieniądze dotarły. Dzięki za szybką reakcję!
Potrzebne jeszcze minimum 2 wpłaty, aby zamknąć się w 205zł/szt. Dane do przelewu wysłałem na PW do zainteresowanych. Na wpłaty czekam do końca tego tygodnia - tj. 02/06/2013.
Jeśli ktoś jednak jest zdecydowany na 100% ale nie uda mu się wysłać pieniędzy do końca tygodnia to także proszę o info - może uda się jakoś dogadać :) Muszę mieć tylko 100% potwierdzenia, że kupicie zmieniarki jak już przyjdą do Polski.
Jeśli natomiast ktoś zadeklarował się wstępnie ale nie wpłaci pieniędzy do końca tygodnia ani nie poinformuje mnie, potwierdzając na 100% chęć zakupu - będę musiał usunąć osobę z listy.
Jeśli kogoś nie ma na liście a chciałby jeszcze załapać się na zamówienie to także czekam na przelew do końca tygodnia - proszę tylko o info na PW i podeślę dane do przelewu.
Każdy, kto robi przelew proszony jest o PW do mnie z adresem do wysyłki i numerem tel. w razie problemów.
Hej,
Dzisiaj piątek a ja dostałem przelewy od 3 użytkowników. Reszta cisza.
w00dnik co z Tobą? Bo już drugi raz się deklarujesz a później cisza.
Moim zdaniem jeśli ktoś jest był naprawdę zainteresowany to miał dużo czasu na przelew ;]
@cinkers zupełnie zapomniałem o tym :) Kasa już poszła. Puść mi na PW swojego maila to wyślę potwierdzenie przelewu :)
Fajnie, ze sie zdecydowales :) masz zapchana skrzynke wiec po prostu dodaj gmail po nicku moim i bedziesz mial maila.
Jak tylko dojda pieniadze to zamawiam. W poniedzialek albo nawet w sumie jutro. Zobacze jak z wolnym czasem jutro. Wiec w tygodniu powinny byc u mnie juz. Dam Wam znac.
jest możliwość dopisania się jeszcze?
Tak, tylko musialbys przelac pieniadze do poniedzialku zebym mial. Bo chce zamowic juz wtedy. Inni sie juz dosyc naczekali. Daj znac na PW czy bierzesz to podesle dane do przelewu i sie dogadamy.
biore na pewno tylko kase moge przelac dopiero w poniedzialek po pracy bo wczesiej nie dam rady, wyslij mi dane na PW
PS. na PW nie moge wyslac wiadomosci
Nie możesz wysłać wiadomości bo masz skrzynkę zapchaną :P Ja mam opróżnioną a do Ciebie nie mogę wysłać PW. Wyczyść skrzynkę i napisz na PW to podeślę Ci dane do przelewu. Zamówię też dla Ciebie w takim razie. Możesz przelać jutro czy tam we wtorek.
Jutro po południu zamawiam u dostawcy :)
Jakby ktoś jeszcze chciał - niech pisze do jutra po południu.
Zmieniarki dzisiaj zamówione :) Dam znać przy następnym update'cie.
Moja II rata powinna wpaść koło wtorku, w miarę chęci i możliwości prosze o sprawdzenie i edycję pierwszego postu, żeby później nie było szukania itd ;) :P
kiedy można spodziewać się zmieniarki?
Miło mi poinformować, że 20 minut temu kurier zapukał ze zmieniarkami. Dzisiaj już nie dam rady ale jutro wysyłam je do Was:)
http://img.tapatalk.com/d/13/06/11/syda4ydu.jpg
Że się tak zapytam, bo ta przesyłka to coś koło 10zł kosztuje... To jest paczka/list ekonom/priorytet ? Bo gabarytowo trochę to duże...
List polecony priorytet
P.S. Wcale takie duże to nie jest. Wręcz pudełeczka są małe bym powiedział.
Ok, jak polecony priorytet to może lecieć ;) Myślałem że bede musiał dopłacać do priorytetu, żeby jeszcze w tym tygodniu posłuchać mp3 :D
extra bo nie mogę się już doczekać ;)
O nie spodziewałem się ze tak szybko przyjdzie chyba airpostem leciało xD To trzeba sie brać za jakieś playlisty xD
Przesyłki dzisiaj wysłałem. Może jutro dotrą a jak nie to w czwartek. Dzięki za szybkie przelewy i zakończenie akcji :)
Dostaliście już swoje zmieniarki ? Ja nadal czekam a chciałem na weekend zamontować :((
Powinno dzisiaj dojść. Doszło już do Łukowa, Jastrzębnik i Międzychodu. W Rawiczu zostawili awizo - do odbioru na poczcie. O reszcie brak informacji więc możliwe że dojdzie dopiero jutro. Czemu tak - nie wiem.
Zgadza sie do mnie awizo doszło aczkolwiek nie zdążyłem iść na pocztę, dopiero jutro po testuje ;]
Do mnie dotarło i działa ;) Ma coś problemy z penem 8GB i kartą SDHC 4GB, ale jeszcze to obadam :P
a ja dziś jak wracałem z pracy to przechwyciłem listonosza i odebrałem od niego przesyłkę że jeszcze nie zdążył dojść do mojego domu ;) dzięki cinkers :)
A ja nie mam :( mam nadzieje ze jutro bedzie.
Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2
ja również już dostałem, wszystko gra i buczy ;D dzieki cinkers
Tak jak pisałem już wcześniej - polecam karty zamiast penów - lepiej działają. U siebie mam właśnie SDHC 4GB albo 8GB i działa bez najmniejszego problemu. Ewentualnie warto sformatować przed pierwszy włożeniem do zmieniarki. Później już wszystko działa i ja bez problemu dogrywam/usuwam kawałki.
Cieszę się :)
A Ty kolego sprawdź skrzynkę pocztową, bo zostawili Ci wczoraj awizo. Więc też do Ciebie wczoraj dotarła, tylko nikogo nie było. Znajdziesz ją na poczcie.
Jest i u mnie :) AUX działa pięknie natomiast z pendrive'a nic nie rusza :( Mam 2 peny i na żadnym nie działa.
spróbuj zrobić formata tym dyskom i wgraj na nowo,mi też na jednym gra a z drugiego nie czyta ale już mam adapter do karty więc kupię jakąś małą i będzie git ;)
Pamiętajcie żeby też masę podpiąć do radia...
Sprawdźcie foldery czy są CD01, CD02, a nie CD1, CD2...
U mnie pendrive 8GB nie działa, 2GB działa, karta 4GB SDHC działa.
U mnie tez wszytko gra pen standardowo nie działał ale u mnie pomogło zmiana systemu plikow na fat 32 z ntfs .
U mnie pen 8GB nie chce, ale karta już tak ;) Pomimo tego, że pen również w FAT32
na kartę 8gb wejdzie sporo, a może ktoś testował więcej? 16GB ?
Niestety minęła mnie okazja nabycia bo niezuważyłem tematu :( Może jest ktoś chętny na zakup tego sprzętu w najbliższym czasie?
Może by tak nowa lista:
1. Ares1990
2. .....
U mnie również z pena nie ruszało. Kupiłem SDHC 8GB i śmiga jak ta lala ! :D Dzięki cinkers ! :)
niby do 16gb czyta ale skoro 8gb juz nie czyta to 16 gb to marzenie ;/
Mi czyta 8 bez problemu tylko na fat32 musialem zformatowac.
edit: gdyby ktos chciał kupowac to ten napewno dziala http://www.ceneo.pl/5916681
Panowie - jak już wcześniej pisałem warto sformatować kartę/pendrive'a przed wgraniem muzyki. Jeżeli pendrive to warto właśnie pokombinować ze zmianą systemu plików. U mnie było tak, że jakieś kiepskie, reklamowe pendrive'y nie chciały działać ale już jakieś firmowe tak.
Tak jak pisałem - ja mam kartę 8GB SDHC i działa ładnie. Polecam mimo wszystko karty pamięci.
Cieszę się, że do wszystkich zmieniarki dotarły i po mniejszych czy większych bojach z nośnikami udało się uruchomić sprzęt.
Co do nowej listy - można stworzyć - nie ma problemu. Tylko znów minimum 4 osoby są wymagane :) Nowa lista w pierwszym poście.
Pozdrawiam!
czy wasze zmieniarki też mają jakieś fisie ? moją mam gdzieś 2 tygodnie i pokazywało kilka razy cd0 i cisza trzeba było ją odłączyć od wtyczki i podłączyć jeszcze raz ;/ wtedy grała.
Moja tez tak miala, czasem swiruje niestety.
Moja tez tak miala, czasem swiruje niestety.