mono to mono :)
kup jakies tanie np: z vitalmaxa
Printable View
mono to mono :)
kup jakies tanie np: z vitalmaxa
bierz takie żeby niedrogie było :)
shock bardzo fajnie klepie jeśli chodzi o pobudzenie :) miał jednak wade, nie pamiętam jaki miałem smak bo kilka lat temu go jadłem ale ciężko mi przez gardło przechodził..
dobra Pany, takie pytanko do was znawców. Mam 183cm wzrostu i waże 95kg. Na siłkę chodzę 2-3 razy w tygodniu. Staram się robić każde ćwiczenie po 5-6 serii po 12-15 powtórzeń. Co mógłbym zacząć stosować ? Najlepiej w jakimś proszku smakowym do rozpuszczenia, bo łykać tabsy to mi się nie widzi :/. Chcę zrzucić na wadze dobre 10kg. Wiem, że rowerek i bieżnia to podstawa, ale jakoś tak cięzko mi się do tego zbiera :/. Diety jako takiej nie mam zrobionej, ale staram się unikać już słodyczy i jedzenia po 19, a jak już się zdarzy to coś lekkiego zjem.
Taka uwaga, mam skazę białkową...więc za dużo białka jeść nie mogę ;)
Podajcie jakieś suple które mógłbym stosować ;)
jak sama nazwa wskazuje "suplement" a nie "substytut" diety
wiec bez niej tylko szkoda kasy
na redukcji dieta i aeroby to podstawa ( nikt nie mowil ze bedzie latwo :) )
czyli co, nic nie kupować ? a jechać tylko na tej bieżni i rowerku i robić te nudne brzuszki ?? :(
zrob dobra diete
dokup sobie jakis spalacz, rob aeroby ( nie brzuszki ) i bedzie ok
odstaw chleb, zacznij jeść warzywa i białe serki chude i będzie dobrze. ja teraz wszedłem na taką diete i jak na człowieka który całe życie je frytki bardzo dobrze sobie z nią radzę a siła wcale nie spada.
moim zdaniem za dużo w sumie ruchów robisz na treningu, ograniczyłbym się do 4 serii na Twoim miejscu po 3 ćwiczenia, maksymalnie 4.
ja teraz wogóle przerzuciłem się na trening full body workout (fbw, całe życie jak patrzyłem na takie treningi to na myśl przychodziło że nie umieją ćwiczyć a teraz sam tak robie :) )
dodam tylko od siebie że robienie brzuszków nie pomoże Ci zrzucić tanki tłuszczowej, tylko zwiększasz obwód mięśni, dobra dieta to podstawa to zrzucenia parę kg ;) tak na szybkiego 1 śniadanie płatki owsiane naturalne z mlekiem 0.5% 2 śniadanie twaróg chudy + jakiś jogurt naturalny 3 pół torebki ryżu + kurak 4 to samo 5 jakaś rybka 6 wasa + np masło orzechowe naturalne. :P
a apropo ktoś z was używał jakiegoś dobrego spalacza tłuszczu ? b ojak wiadomo są ich setki a który daje efekt to nie wie nikt :D
ECA działa dobrze ;-) Ja byłem zadowolony też z Animal Cuts i Scorch'a + obowiązkowo jakieś BCAA.
...ale podstawą jest dieta. Jeżeli jej nie trzymasz, to wyrzucisz tylko kasę w błoto :(