witam. Kupilem zegary od s3 podobno poliftowe i napisalem do sprzdawcy zeby wyslal mi nr przed wysylka w celu upewnienia sie czy sa to polifty
dostalem takiego smsa:8p0920982c. Moja etka nie znajduje tego numeru, moze mi ktos sprawdzic?
dzieki
Printable View
witam. Kupilem zegary od s3 podobno poliftowe i napisalem do sprzdawcy zeby wyslal mi nr przed wysylka w celu upewnienia sie czy sa to polifty
dostalem takiego smsa:8p0920982c. Moja etka nie znajduje tego numeru, moze mi ktos sprawdzic?
dzieki
Poliftowe z FISem (trzeba uwazac, bo czasami mozna trafic na bez FIS).
Poza tym to widac na pierwszy rzut oka -> chromowane kolka na wskazowkach + inna czcionka.
dokladnie te
http://www.ebay.co.uk/itm/2209574365...84.m1439.l2649
wygladaja w takim razie na przedlifty. Poza tym chyba nie ma zegarow s3 bez fisa :)
Juz pisalem, ze masz poliftowe.
W esce zamiast chromowanych okregow pod wskazowkami sa wlasnie czerwone (do tego kolory wskazowek w esce biale, z zwyklych czerwone). Nie dopisalem tego wyzej.
Zwykle
Załącznik 8637
Eska
Załącznik 8636
nie mow, ze znalazles ten nr w etce. Mnie go nie wyszukuje :( Rozumiem, ze procedura wymiany taka sama jak przy zegarach a3? Czy moze sa jakies problemy z zegarkami s3 w audi a3?
Ano znalazlem.
W benzynce nikt od nas jeszcze nie wymienial (albo sie nie ujawnial). Ale powinno byc tak samo.
---------- Post dodany 24-02-12 o 13:36 ----------
8p0920982c - teraz spojrzalem jeszcze raz, to sa zegary do Diesla + skala w MPH (to akurat ok). Zly numer Ci podal.
odwrotnie, ale wiadomo o co chodzi
To super, mam polifty :D , teraz tylko powalczyc z immo. Bylem w ASO w UK i powiedzieli mi, ze zrobia i czy przed czy polifty nie robi roznicy. Procedura ta sama. Ciekawe co bedzie w praniu
Do klekota? masakra, to ze w milach to akurat tak ma byc :)
Jak juz grzebiesz w etce to prosze wrzuc numerki s3 polift
a szkoda fajny bajer :(