Nowe lampy Depo na przód,stare trochę zmęczone życiem i jedna miała złamane uchwyty.
Oprócz tego w pokoju leżakuje wysprzęglik i sprzęgło.Jak uzbieram na II masę to montuję wszystko za jednym zamachem.
Printable View
Nowe lampy Depo na przód,stare trochę zmęczone życiem i jedna miała złamane uchwyty.
Oprócz tego w pokoju leżakuje wysprzęglik i sprzęgło.Jak uzbieram na II masę to montuję wszystko za jednym zamachem.
Oddałem ją nowemu właścicielowi :(
kupiłem gril do zderzaka od esy :)
wybrałem się z nią na wycieczkę po mieście :)
Wymieniłem obudowę termostatu przy głowicy :)
zatankowałem do pełna :) weszło 61 litrów :P
zatankowałem do pełna :) Wymieniłem Wycieraczki Wszystkie :)
Zatankowałem na full pod sam korek. Kasa została na stacji ale jakoś sprawia mi przyjemność tankowanie:D
osłuchałem c.a. i lekko brakuję średniaków trzeba coś dołożyć:)
Nowy filtr kabinowy węglowy:)
Auto zatankowane do pełna ;)
wrzuciłem nową muzę na pena :)
Umyłem i odkurzyłem :)
zamontowałem skórzany ori podłokietnik do mojej laluni :)
witam, ja dzis wymieniałem zawór turbiny ;) bez turbiny nie można jeździć i do tego filterek powietrza ;)
A ja umyłam na myjni bezdotykowej (CQuartz nie ma lekko) i wymieniłam tylną wycieraczkę, która w sumie i tak nie działa :D
Wymienione kable zapłonowe
Nowa cewka zapłonowa wraz z modułem(stara była pęknieta)
WYmieniony olej silnikowy
Nowe filtry : powietrza, oleju, paliwa, kabinowy węglowy
pozwoliłem jej poszaleć ;) 225km/h mrrrrrrrr :)
Wymieniłem bateryjke i przyciski od pilota żeby mogła się fajnie otwierać :)
Polerowanie lakieru + czarne felgi :)
http://http://imageshack.us/photo/my...0114082zm.jpg/
Kupiłem grill bez znaczka ;)
Uzupełniłem w końcu płyn do spryskiwaczy :P
Dziś od rana włożyłem aku po ładowaniu(pojdzie do wymiany)
Sprawdziłem wszystkie płyny zatankowałem , trochę odsyfiłem wnętrze a po pracy skasowałem błędy na vagu wrociłem do domu zaparkowałem pod dachem i czekam na spotkanie z nią jutro z samego rana :)
Moja A3 dostala dzis nowy komplet sprzegla z G60 i nowe gumki stabilizatora lacznie z lacznikami. Do tego uszczelniony zostal wydech - w zamian za to zaczela ladniej pomrukiwac ;)
Do drzwi domu natomiast zapukal kurier wreczajac paczke z turbina dla "niej" :)
Przy ostatniej wymienie doszła zaślepka wycieraczki do tyłu ;) No bo nie było :D
Dzis dla swojej niuni kupiłem
5L oleju 10W40 Repsol
3L koncentratu do chłodnic G12
Filtr paliwa Knecht
Filtr oleju Meyle
wyczyscilem pszczolce przepustnice i przeplywke i teraz hasa ze hejj :thumbright:
Sprzedałem :mrgreen:
założyłem nowy zapach :)
wymieniłem koło zamochowe , sprzegło i łożysko ;p i oczywiscie zalany po korek
a moja a3 została zalana do pełna oraz wymieniłem olej oraz filtr oleju i filtr paliwa
Wczoraj wymieniłem wszystkie oleje a dziś przyszła paczka z rozrzadem do AGNieszki Pasek Gates i Napinacz oraz rolka INA montaż raczej w weekend :D
Dziś jeszcze wymieniam olej w skrzyni :)
dostała nowe dywaniki:)
zamontowałem nowy nabytek :) radio alpine 9835r :)
zalałem po korek, odkurzyłem i wypucowałem środek ;p
Po cieżkiej drodze lodowej do domu samocho został odstawiony na wymiane rozrzadu
Nowe Radio Alpine 7894RB+Głośniki Hertz Dsk 130
dolałem płyn do spryskiwaczy, aż zabulgotało z radości:)
a ja probuje kupic olej i filtry od uzytkownika forum ale nie moge napisac do niego PM bo nie mam 15 wiadomosci na forum / DOBRE
---------- Post added 20-01-12 at 23:09 ----------
a oczywiscie zatankowalem :p
---------- Post added 20-01-12 at 23:10 ----------
i kupuje nowe wycieraczki :thumbright:
No a ja wymieniłem filtr kabinowy, i świece w podgrzewaczu płynu chłodzącego. :)
A i jeszcze do bagażnika zawitał Pioneer TS-w309S4 :):) Niedługo pierwszy przegląd i dokręcanie luźnych śrubek hehehe :)
W przyszłym tygodniu Mod licznika (Jaskrawe kolorowe podświetlenie jak w nowych modelach audi) :):) Obiecuje fotorelacje w dziale Warsztat :)
wymiana grilla i zaślepek do sprysków ;)
Opłukałem z soli.
nagrałem nową cd
Umyłem całe autko, odkurzyłem, zatankowałem do pełna (:mad:) i odstawiłem do garażyku :)
zatankowałem pod korek , zafundowałem prysznic , naprawiłem przebita dzisiaj oponke ;p
Moja została umyta, poodkurzana, ładnie pachnie, naładowałem baterie, przesmarowałem zawiasy.
---------- Post dodany 23-01-12 o 14:52 ----------
No i jeśli pyknie to jeszcze wymienie jej osłony przegubów, i to będzie wszystko na dziś.
A ja dzisiaj umyłem i odkurzyłem swoją A-trójeczke :)
hehe ja też dziś umyłem autko z tego syfu co się zdążył nazbierać od początku śniegów i trochę odkurzyłem:)
Wymieniłem wysprzęglik i to co mnie ucieszyło sprzęgło ok i dwumas praktycznie żadnego luzu nie ma :D
odpowietrzyłem sprzegło i wstawiłem do cieplutkiego garażyku ;p