A ma ktoś jakieś zniżki w play?
Printable View
A ma ktoś jakieś zniżki w play?
A można go jeszcze bardziej obniżyć ;>?
Teraz chyba T-mobile ma super ofertę 49zł chyba fool gdzie się tylko chce.
Jesli chodzi o Orange to mam kontakt do gościa- tyle ze biznes, wszystko bez limitu, net 7gb, mms, sms i place 30zł. Trzeba wziac 2 numery + dongla za 19
Siemka. Ma ktos moze znizki -30% na abo w orange? Jak cos pw.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Siemka.. we wrześniu albo październiku planuje zmienic telefon.. mam note2 i myślę nad note3 albo lg g3, co Wy radzicie wybrać? ;)
LG G3 bedzie mial wyswietlacz QHD wiec obraz na pewno bedzie lepszy;) sprecyzuj bardziej na czym Ci zalezy;)
Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka
lg ma tylko 2gb ram. może s5 prime się pojawi to wtedy by łyknął
Hej, mam do Was zapytanie ;)
Czy u Was też strasznie odciskają się palce na ekranie? Bywa tak że w telefonie same się wciskają jakieś opcje z powodu tych odciśniętych paluchów, problem jest z pisaniem smsów przez to i w ogóle użytkowanie tel, a jak już są mokre czy spocone ręce nic nie da rady zrobić, w samsungu tego nie miałem tylko teraz w Sony Xperia Z1 compact
pozdrawiam
dziwne ,że nie miałeś bo ekrany są pojemnościowe i działają na zasadzie przerwania pola ładunku elektrycznego. Wiadomo woda przewodzi prąd i ekran zmoczony albo palce może przyświrować. Jednak w z2 czy tab z nic takiego się nie dzieje ,że pod wpływem odcisków na ekranie świruje.
Panowie T-Mobile mi się kończy, 20 telefonów rachunki ponad 3k zł co miesiąc, głównie zagranica bo to kierowcy, macie kogoś w Biznesie Orange, T-Mobile , Plus ?
Nokia Lumia 520 - używa ktoś takiego telefonu ? Co o nim sądzicie ?
http://www.mediamarkt.pl/szczecin-at...lack,id-876102
Jeżeli szukasz telefonu do dzwonienia, pisania smsów to wystarczy:)
Głownie do tego :D Co z pozostałymi funkcjami ? Sporadyczne przeglądanie internetu i jakieś zdjęcia ?
Ma ktos jakies aktualne znizki na abonament w orange?
dobra, znizke juz mam, teraz musze wybrac telefon, podpowiedzcie co wybrac z ponizszych bo jutro ma pani dzwonic:
Xperia T3, nokia lumia 1020, samsung galaxy S4, LG G3s, Xperia Z1 Compact, htc desire 610
Wiem ze sa w roznej klasie ale to wynika z roznych abonamentow
T3 kolega parę dni temu dorwał. Fajny tel, ale aparat wolno reaguje, trzeba jakąś lepszą apkę do zdjęć wgrać. O innych nie wiem za wiele, ale od lat kupuję HTC i nigdy mnie nie zawiodły:) Tyłka nie urywają niczym jakiś S5, ale są stabilne:) Także jeśli ja miałbym wybierać to Desire... ( aktualnie mam desire X oraz One )
Miro, help:)
htc to nie ta liga ( w przypadku 610 )
zalezy czy chcesz uzywac, czy sprzedac, najwiecej bys pewnie dostal za lumie
nokia fajna ale windows
lg g3s ( beat ) fajny, ale to telefon gorszy niz stare G2
gdybym mial uzywac to chyba bym sie zdecydowal na s4, xperia t3 tez nie jest zla podobno ;)
z1compact fajnie wykonany, zabezpieczony, matryca IPS, w zasadzie to normalna z1, tylko jakas taka malutka
ja bym chyba wzial to za co najwiecej dostane i sprzedal, dorzucil pare groszy do s5 albo g3
Chce sobie zostawić bo mój blackberry torch 9810 juz sie wysluzyl, a ten bedzie mi potrzebny jako drugi telefon bo uzywam tez LG G2. Xperia T3 chyba za duza troche wiec w takim razie albo s4 albo Z1 compact
A co jest złego w Windowsie? Obecnie w wersji 8.1 chyba tylko ilością aplikacji w sklepie ustępuje Androidowi. Ale jako drugi telefon powinien być w zupełności wystarczający. Używam Lumii 930, wcześniej 920, telefon który zawsze działał stabilnie, i nigdy się nie zawiesił.
Ja chyba też za windowsem nie przepadam, korzystałem przez chwilę w zastępstwie z lumi 520 czy 620 juz nie pamiętam i srednio bylem z windowsa zadowolony (pomijam oczywiscie kwestie ze to niska polka i inne z tym zwiazane, mowie o samym sofcie)
- - - Aktualizacja postu - - -
Wzialem z1 compact. Dzieki za pomoc raz jeszcze!
Witam, na dniach muszę wybrać jeden z poniższych telefonów:
- Xperia T3
- Samsung galaxy S4
- Huawei Ascend P7
- Iphone 4s
Co polecacie? :)
Ja bym wybrał S4, 4s to mały staroć, chiniolom jakoś nie ufam ciągle a T3 to jednak półka niżej niż S4, choć jest lepiej wykonany.
Wybieram w sumie pomiędzy P7 i S4.... co do chinola, S4 przy P7 pod względem jakości wykonania to zabawka dla dzieci z targu...
Bo plastik? Ten material ma akurat sporo zalet w telefonie. Ja osobiscie wole plastikowe obudowy. Mialem do niedawna htc one, aktualnie uzywam lg g2 i zdecydowanie bardziej mi odpowiada plastik w dotyku. W porownaniu tych telefonow co napisales - zdecydowanie s4.
ja bym brał s4 , rok używałem i byłem zadowolony , jak plastik wkurza to jest rozwiązanie - zmiana klapki na black edition i telefon wygląda kozacko
http://allegro.pl/klapka-black-editi...729242264.html
a ja chyba nie zaluje wyboru, przynajmniej "Blok ekipe" w wannie bez strachu mozna obejrzec:P
Kiedyś polecałem LG G2 - nie kupujcie tego telefonu to jakaś pomyłka , aparat przy normalnym użytkowaniu tak się rysuje że nie da się zrobić żadnego zdjęcia , Reklamowałem to na gwarancji bo myślałem że miałem jakiś wadliwy aparat ale wymienili i po miesiącu jest to samo . Nie należę do osób które dbają o telefony ale wcześniej miałem kilka modeli i żaden nie miał tego problemu.
ja osobiście mam teraz Samsunga galaxy S5 , ma troszkę wad ale poza tym wszystko na PLUS.
Co myślicie o 1 plus ONE, wygląda ciekawie .
http://allegro.pl/one-plus-one-5-5-c...730944132.html
Nie wiem czy masz, ja nosze bez kondona i schodzi z aparatu warstwa ochronna ,
u mnie nic nie schodzi, jedyne co zeszlo po pol roku uzytkowania to literka G z logo
i jestem bardzo zadowolony z tego telefonu!
mam g2 od kilku miesiecy, nie uzywam zadnego etui, folii na wyswietlaczu tez nie mam.. i nie zauwazylem zeby byl gdziekolwiek porysowany.. spadl mi kilka razy i w tych miejscach delikatnie to widac na plastiku ale to normalne
telefonu nie oszczedzam, ale zawsze mam zasade ze trzymam go w kieszeni bez innych przedmiotow i wszystko jest ok
ja jestem z tej sluchawki mega zadowolony
Jakby ktoś chciał to mam ważny dziś do końca dnia kod na:
Orange abonament (Multi lub Halo) dla klienta indywidualnego
Umowa na 24M - rabat 30% (na cały okres umowy)
Mam również G2, polecam i jestem mega zadowolony. Testowałem różne telefony, w ciągu ostatnich lat przez ręce przewinęły mi się różne aparaty telefoniczne, ale ten jest najlepszy. Nie wiesza się, nic się nie psuje, jest bardzo wydajny i nie widać na nim upływu czasu.
Cycek, teraz mowisz jak dwa tygodnie temu podpisalem umowe?;p
Ale Ty pewnie na firmę panie prezes :)
Te kody wychodzą jak chcą :P i nie mam już tak łatwego dostępu do tego :mrgreen:
mam tez prywatny i ten mi sie skonczyl wlasnie;)
No to niestety :) już w Orange nie jestem to i nie jestem na bieżąco :)
a co teraz? z pomaranczowego na rozowy zamieniles kolor ?:D
wszyscy celebryci sa w play, wiec Cycu tez :)
Hehe :P prawie trafiłeś :P
Cycek robi za maskotke w NJU Mobile :D
Czyli jestĘ celebrytĄ ąę,ąę,ąę :P ale ogólnie zasięg własny Play ma kiepskawy, przynajmniej u mnie a ceny abo na firmę są rewelacyjne
Dobrze płacą :mrgreen: :P
Moge polecic taryfe dla oszczednych - RBM Energy - oferta na karte, za nielimietowane rozmowy, smsy, mmsy i 2600mb internetu przez miesiac licza sobie 26zl. Zasieg playa, zadnych umow, dodatkowo jesli ktos nalogowo pije RedBulle to ma jakies dodatkowe profity :)