8p3807441a
Cześć! Poszukuje numeru części do czujnika poziomowania xenonu, sam numer czujnika mam ale mam pęknięty ten łącznik od czujnika co idzie w zawieszenie i nigdzie nie znalazłem numeru.
Hejka ...
Możecie podać numer wtyczki która wychodzi z budy i idzie do czujnika hamulca .Z góry dzięki .A3 8P 2007 ,1.9 TDI
Witam. Poszukuję numeru części zamka od A3 8P 3D. Znalazłem na allegro ten numer: 8E2 837 016 , jednak potrzebuję info czy jest tylko jeden typ tych zamków czy też są różne zamki - mam tu na mysli zamki podstawowe i jakieś zaawansowane chociażby z dodatkową krańcówką wewnątrz zamka. Jest dla mnie bardzo ważną informacją bo nie mogę za nic w świecie zakodować funkcji odblokowywania całego samochodu w wyniku pociągnięcia za klamkę pasażera bądź kierowcy (czyli tak jakby wcisnąć przycisk w drzwiach kierowcy aby odblokować wszystkie zamki) i niestety u mnie trzeba 2 razy targać za klamkę a u paru osób wystarczy raz... Nie mam pojęcia co zrobić stąd też moje zapytanie.
Pozdrawiam
Witam,
Wie ktoś może jakie serwo hamulcowe montowane jest oryginalnie do A3 8L 1.9TDI AGR bez esp? Bo spotkałem się już z wieloma wersjami i nie wiem czego szukać. Jakby ktoś był jeszcze tak miły i wytłumaczył mi jakie są różnice między końcówkami 105L, 105H, 105G i 105J?
Wymieniałem już 2 razy ten element, nie pamiętam jakie miały kody, ale ten co miałem teraz miał końcówke 105J i chyba wytrzymał najdłużej
Witam, panowie co to za nr części?> Zaslepka pod progiem.
Tak mam z lewej strony
[IMG][img]//www107.zippyshare.com/scaled/zquFiysz/file.html[/img][/IMG]
a z prawej dziura
[IMG][img=//www18.zippyshare.com/thumb/v7rt8onb/file.html][/img][/IMG]
Cześć,
potrzebuję nr części : chłodnica wody, Audi A3 8P, 2005 rok, 2.0 tdi, BKD. Nr VIN : WAUZZZ8P65A139587
Z góry dziękuję!
letoslaw
1K0121251N
Cześć,
Potrzebuje numeru spinek czy mocowania,(nie wiem dokładnie jak to się nazywa) listwy dachowej do a3 8p Sportback, wydaje mi się że są jakieś przyklejane a listwę się w nie wciska później ale nie jestem pewny. Niestety nigdzie nie mogę tego znaleźć w interecie
Z góry dziękuje :)
mefiuu2509 nr-y 16/16A
http://pl.realoem.me/Audi/RDW/A3/200.../853/853020#15