Łuu, to dobrze, że mówisz :D Muszę założyć w takim razie ;)
Printable View
Łuu, to dobrze, że mówisz :D Muszę założyć w takim razie ;)
Mariusz pisal jakie jest rozwiazanie tego problemu.
Zrobic mala dziurke w dekielku.
Problem parowania ustepuje a i lampa sie w srodku nie brudzi.
TapTap z LG
ale seryjny dekiel ma odpowietrzenie, nie wiecie? :)
Seryjny moze tak. Ale nie TYC, DEPO
TapTap z LG
A ja mam panowie pytanie
Jeżeli mam a3 po FL i będę chciał założyć lampy z ori z xenonem to wtyczki pasują p&p?? Czy trzeba coś kombinować??
Ostatnio grzebaliśmy przy 8L, jednak nie udało nam się wyeliminować dwóch problemów.
1. Światła drogowe: przełącznik nie działa poprawnie, tj. można mrugnąć, czy też przytrzymać, wtedy świecą, jednak po odepchnięciu przełącznika od siebie światła się nie załączają - winny przełącznik? Jak go naprawić?
2. Halogeny. Pacjent to przedlift, który miał halogeny zintegrowane z reflektorami. Teraz ma polifty, a halogeny na dole. Wpięliśmy się do oryginalnej instalacji i po prostu przedłużyliśmy przewody. Wszystko działa, ale jest jedno ale. W przedliftach halogen i drogowe były na jednej żarówce, w związku z tym, teraz nie da się mieć włączonych drogowych i halogenów. Przy włączonych drogowych nie włączą się halogeny, natomiast gdy włączone są halogeny, a włączymy drogowe, halogeny gasną. Który przekaźnik za to odpowiada, jak to obejść?
Z góry dzięki za pomoc .
Note: używałem szukacza, jednak nie znalazłem satysfakcjonujących odpowiedzi.
Jest to normalne zachowanie. Zresztą jak już trzeba używać halogenów to wtedy długie tylko pogarszają widoczność. Ja tak mam i nawet nie zastanawiałem się przez chwilę, żeby to zmieniać. Myślę, że trzeba rozejrzeć się za przekaźnikiem z polifta z wersji z halo.
Wiem, że jest to normalne zachowanie, chce się dowiedzieć jak to zmienić, konkretnie.
Swoją drogą dziwne, że moderator kazał mi napisać to w tym temacie, nie widzę związku pomiędzy moimi problemami, a wyborem reflektorów ;).
Po prostu jest to temat o lampach i problemach z nimi zwiazanymi. Jak najbardziej pasuje. Przeszukaj ten temat, mozliwe, ze cos jest bo przewinelo mi sie cos na ten temat. Ewentualnie elektroda. Tam moze cos.
TapTap z LG