https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d92c44ca25.gif
Printable View
Hahahaha ,nie *****
po jakiś schodach ludzie 2chodzili w kolejce a heko z jakimś ziomkiem sie wpierhdalal bez kolejki i swirowal później że stał stał ze wszystkimi i czekał na swoją kolej
Jak mnie zobaczył to zrobił oczy szreka żebym to potwierdził że tak było
Potwierdziłem ,a ta ***** nawet nie podziękowała hahhaha
Hehehe, cos w tym jest Falciu bo tak ostatnio cjulam szoszonów w kolejce do myni na bazie :D
Dzięki chopy za mile slowo, myśle że bedzie spoko :)
A na żabę jeszcze troszku, kucze no nic nie poradze mimo, że sam się niecierpliwie - nie ma co ukrywac.
Szypko bo palifko tanie
Znając zycie jak będę tankował to ceny będą już po 5,50 haha :P
- - - Aktualizacja postu - - -
https://www.youtube.com/watch?v=npmNR5zQxJI
Kropka.
__
ADAMS
Jpr.ale załamka :(
Owczarek mi spierhdolil albo ktoś go zaje..
Dzisiaj byłem na policji zapytać się czy ktoś nie zgłaszał a dyżurny, że ostatnio zgloszono trzy kradzieże owczarków w okolicy :o
Jpr.na chooj komu takie dorosłe psy
Fałtek
Kradną psy na treningi dla psów szkolonych na walki. To najczęstsze przyczyny kradzieży dużych psów.
Współczuję ale bądź dobrej myśli. To mądre zwierzaki. Większość psów po 3tyg zapomina drogi do domu.
Owczarek niemiecki pamięta 2-3x dłużej.
Może poprostu pogonił za jakąś zwierzyną i stara się teraz wrócić do domu.
Głowa do góry i pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnia!
Wysłane z mojego Galaxy Note 10 przy użyciu Tapatalka
Dzięki skrzypul :(
Kurła to byl prawiczek ,więc mam nadzieję że poszedł podupczyć
Mega dziwne bo brama zamknięta a psa nie ma ,chyba że jak wyjeżdżałem do pracy to w tym momencie jakoś wyskoczył choć wątpię bo zawsze nawet jak brama była otwarta to stal w niej i czekał :(
https://i.postimg.cc/mPGVDycR/Resize...04-Gallery.jpg
Nie łam się, może wróci 😉
U ojca pies po naszej suczce 3dni balował gdzieś w lesie i wrócił ale sam, bez drugiego psa...
Ale takie psy nie tylko idą na jakieś tam walki ale i na krycie...
A w zeszły piątek odszedł mój przyjaciel po 14latach... Padły mu już łapy tylne kilka dni wcześniej, a problem od ok dwóch lat już miał z nimi i w piątek byłem się z nim zobaczyć, a w nocy odszedł 😣
Skubaniec skakał przez bramę, furtkę otwierał bez problemu, nie do ruszenia pies był lecz zmieszany.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0ed9b339c4.jpg
Mój husky jak pierwszy raz poczuł do czego służy suczka to zrobił podkop i poszedł w długą.
Po 3 dniach zadzwonili ze schroniska (zaczipowany skurkowaniec) ze mają mojego psa.
Jak się okazało: straz miejska dostała wezwanie by zabrać psa który się przystawiał do suczek w okolicy. Ta okolica to chechło2
Miejscowość oddalona od naszego domu o dobre 20km
Zdążył tam w dwie godziny od ucieczki wybiec.
Życzę Ci by się znalazł.
Wyślij maile do wszystkich schronisk w okolicy. Na ich stronach zapewne są ogloszsnia: zgubione/znalezione.
Powiadom straż miejską lub policję jak straży nie ma.
Każdy owczarek niemiecki jaki sie trafi będzie na świeczniku
Ogłoszenia dane,kartki porozwieszane,od 11 do 17 jezdzone po naście razy w jedną i drugą po wszystkich dziurach ,zbiornik gazu wypalony i chooj ,na Policji zgłoszone ,w gminie ,szkole ,sklepach też ,bo znajomi tam są ,jeśli żyje to mam nadzieję że się znajdzie ,a
Ehh te czterołapy ,pewnie każdy kto lubi te mordy ma na pęczki takich wspomnień opowieści
U nas na wsi u babci ojciec zawsze owczarki miał ,takie numery odpier... Że jest co wspominać :p:rolleyes:
Chyba za szczerość i oddanie człowiek się do nich tak przywiązuje
Bo to najwierniejsi przyjaciele. Kochają bezwarunkowo.
Zamknij kobietę z psem w bagazniku na kilka godzin. Otwórz bagaznik i sam zobaczysz kto się bardziej ucieszy na Twój widok :P
Hahahaha no tak :mrgreen:
Yebany, z taka czerwona kieta tez bym zajumal :D
a na powaznie mordo spokojnie, moze wyczul suczke z cieczka i znalazl dziure na chcicy! Tej wersji bym sie trzymal skoro mowisz, ze prawiczek - instynkt robi swoje.
Moze mam krzywe zeby , ruda brode i niejezdno zielono zabe ale na psach sie wychowalem i z niejednego kielicha chleb sie jadlo takze na spokojnie. Ujek wroci!
:thumbright:
- - - Aktualizacja postu - - -
A w ogole to ssijcie lahy kuh=tahy, ta dla jakec, bo o. Ta o. Benc.
Benc/
Kondix
100 lat i tradycyjnie:
Kasy, chlania i roochania :thumbright: 😎
Jaka cisza dzis :D
Panowie Bary się znalazł :P:D:)
Właśnie łachudre przywiozłem ,15km od domu
W czwartek rano uciekł ,a wieczorem już go facet przygarnął właśnie 15km od domu
Coś czuję że gdybym w ogłoszeniu nie napisał że przyjmuje leki i ma wygolona sierść po ranie to by go zostawił bo mówi że mega przyjazny ,a jak zobaczył ogłoszenie że ma ranę i leki przyjmuje to się chyba obsral i zadzwonił
Tak naprawdę leków żadnych nie przyjmuje a rana i wygolona sierść to stare dzieje ;)
Dwa dni był u niego i dzisiaj zobaczyl ogłoszenie i zadzwonił
Najlepsze że poszedł w tą stronę co.jezdze do pracy do lu,
Jak wyjechałem do pracy to chyba pobiegl za mną ;)
Tak czy inaczej wszystko dobrze się zakończyło,i teraz śpi i odpiczywa dziad j3bhany :mrgreen:
Gitara siema :D
Bardzo dobra wiadomość!
Super, że się znalazł.
Poleciał za swądem palonej gumy, czyli zapach który dobrze zna :D
Teraz uwazaj bo zasmakował nowych terenów to może to powtarzać. Zaczipuj go i przypnij adresacik do obroży a jak nie ma obroży to kup opasję przeciwkleszczową i do niej adresacik zamontuj.
Odpaliłeś coś za znaleźne?
Kierwa
Myszy mi sie zalyngły w chryslerze. Piehdolony taki wielki że sobie gryzonie dom w nim zrobiły i ni huya. Nie wiem gdzie siedzom albo którędy wchodzom.
Póki co żrą trutkę o spowolnionym dzialaniu od 2 dni. Cieplej sie zrobi to czeka mnie rozbiórka wnetrza i przy okazji wyglusze podloge i zamontuje jakieś porzondniejsze audio
Imie z nr tel lub adresem to git sposob na obrozy.
Fajnie, ze sie znalazl i spoko pomysl o tych lekach :)
Heh ,nom zasmakował ,jest jakiś nieswój ,chyba się zakochał :mrgreen:
Opaskę na kleszcze ma ,ale chip to dobry pomysł ,mała Milkę mamy zaczipowana i z adresem na obrozy bo ona wiecznie na łajdactwo chodziła ale i barego też trzeba zaczipowac :thumbright:
Tak dałem,w ogłoszeniu napisałem ze nagroda ,zapytałem czy 100zl będzie ok,a chłopak z uśmiechem że tak więc był zadowolony,zresztą jakby chciał więcej to też bym dał bo życia w domu od trzech dni nie było :p
Nom kto by tam chciał chore zwierzę,leczenie psów , kotów to spore koszta wiem coś o tym ...
Skrzypul wiosna przyjdzie to pójdą myszy,jak golfa R32 na zimę zaprowadziłem do.kumpla ,to zaj... Kostek Domestos bo niby pomagają ...,taki chooj wiązka pocięta a w podłużnicach gniazda zrobiły ;)
Z chipem jest tak, ze jak go juz zrobisz to musisz zarejestrowac psa w bazie ale zeby to zadzialalo to znalazca musi wziac psa do weterynarza albo na policje zeby ktos skanerem wydobyl nr chipa a wtedy numer ten do wyszukiwarki w bazie psiakow i wyskocza dane jakie wpisales. To nie gps, tak dla jasnosci ;)
Czip daje pewnosc ze jak psiak trafi w ręce animal patrolu, policji, straży miejskiej czy innych służb to trafi do schroniska a wtedy znajdzie się właściciel.
Adresacik przy obroży służy uczciwemu znalazcy.
Można psu zamontować gps ale to opcja w zasadzie popularna wśród właścicieli championów, które są zbyt drogie by je stracić w głupi sposób.
Wiem wiem,choć myślałem. Że to jak GPS ,to ostatnio się doedukowalem
,ale prędzej czy później każdy zwierzak trafia do weterynarza;)
Kondziu
Tak sobie oglądam instagrama i oczom nie dowierzam.
Chcesz nam może coś powiedzieć co do preferencji ubioru?
Myślałem do niedawna, że rurki to jusz szczyt gejozy :D 🙈https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7a86b33c94.jpg
Dzięki za rzyczenia
A co do ubjoru to jo... zmieniłem płecie po serwisie auta u krzakgarageperformancetunung
Ooooo niee mnie w to nie mieszaj :rolleyes:
A.co.do.nazwy będzie po rostu
KRZAK SeRwiS ;)
Tylko nie wiem czy.kiedys bajzel wogole zarejestruje :mrgreen:
Dobra, morda tam, Ty nawet psa nie masz. Kota se kup niech Ci myszy łapie :P
Skrzypul jak co to mogę kota pożyczyć na kilka dni żeby pomieszkał w krajslerze i wyłapał myszy.
Zapewne dywaniki upjehtolone w piachu to nawet kuwety nie będzie trzeba mu wstawiać 😁
Spoko!
Przyjmuję.
Tylko żeby sie sierściuch nie zgubił bo ten salon dosyć obszerny 🙈
Noc tylko swapa ma coś szybszego
Co jest frhajehy ,poumieralista :confused:
Kwarantanna.
Proszę o zamknięcie tematu WA.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c852c7ec8f.jpg
Chudy qwarantana nie jest zła😎https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f92dacc623.jpg
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
A tam piehdolicie.
Ja dzisiaj homeoffice, a jutro urlopik :cool:
Grogi Ty to masz już dawno corradowirusa,ja miałem ale jakoś się wyleczyłem ,ciężko było ale się udało :rolleyes:
Ja mam karatowirusa... Tzn jakoś mnie nie ciongnie do słotkiego...
Zjadłem obiad.
koło konrada mi to lata
Mnjie tesz
Żadnych ale to żadnych zapasów nie robiłem ,jak patrzę na tych ludzi w kolejkach z najeb... Koszykami to troszki smjiac mi się chce
Różnie może być ale to.jeszcze nie ten moment na zapasy :rolleyes:
Hahahhaha
A tak btw.nie dość że
https://www.xdpedia.com/obrazki/z_br...ysci_27321.jpg
To.p9dobno kondono wirusa bardziej przenoszom bo insekty w brodzie sie utrzymujaom :mrgreen:
Cholera...
No ale żeby w aż taki bezczelny sposób wklejać twarz Kuby ps Heko do mema.