-
witam mam prośbę w piątek ojciec jedzie do znajomego do hurtowni po swoje części i
1 muszę wymienić świece czy wystarczy ze podam model auta czy trzeba numer znać
2 numer czujnika temperatury płynu i jakiś schemat gdzie on jest żeby się dostać
3 numer pompy wspomagania kierownicy i tez schemat (czy jest może jakiś zestaw uszczelniaczy do naprawy)
-
witam, Potrzebuje koledzy informacji odnośnie części do Caddy 1.9tdi z silnikiem ALH
- osłona silnika ( dwa elementy boczne i ta główna płyta )
- uszczelki do kolektora wydechowego ( wyjmuje turbo do czyszczenia i chce włożyć nowe )
- uszczelki do zaworu AGR ( też chce go wyczyscic i wsadzić nowe uszczelki bo nie trzyma szczelności )
Bede wdzięczny za zdjęcia z etki.
Pozdrawiam weteran :)
-
daniello, nie jestem w stanie Ci udzielić jednoznacznej odpowiedzi,
zapytaj tu: http://www.a3-club.net/forum/showthr...du%B3-komfortu
88kamil
1. wystarczy model i kod silnika
2. a który?
3. kup sobie używkę - pasuje z każdej A3, śmieszne ceny na aukcjach
strażaku, musimy zacząć od VIN, podaj proszę
-
Win caddy 2002 1.9tdi - WV1ZZZ9KZ3R503920
-
sarin sam nie wiem myślałem ze tylko jest jeden znajomy mówił że u jego jak mechanik wymieniał to tu po lewej stronie na silniku jak dochodzi filtr powietrza
możesz podać jakiś schemat do pompy wymienię ja sobie w sobotę jak dostane gdzieś na szrocie inną
-
4 Załącznik(i)
strażaku,
1. z obrazka: zaznaczone 1, 3 gdzie jest "ALH" i 4
Załącznik 13262
2.
Załącznik 13263
3. egr ;) numer 2 i 4
Załącznik 13264
kamil, dostałeś już instrukcję wymiany, więc szanuj mój czas kolego, bo ja tu spędzam często długie godziny, żeby ludziom pomóc
dobrze, że Ci pan buk przez sen nie mówi, który czujnik Ci się zepsuł
zobacz tu:
Załącznik 13265
-
Poszukuje silniczka od elektrycznie składanych lusterek. Kwestia jest taka że nie bardzo chce zejść ten ślimak więc musi być kompletny jak na zdjęciu:
http://i1225.photobucket.com/albums/...t/DSCN0954.jpg
-
jeśli ten silniczek jest w mechanizmie, to nie ma osobnego (swojego) numeru
-
Witam ,potrzebuje do A3 8L orginalnego numeru czujnika G83 montowanego u dołu chłodnicy.Z góry dzięki z info.
-
2 Załącznik(i)
a jaką masz wtyczkę? 1 czy 2?
Załącznik 13266Załącznik 13267