Nawalony admin wychodzi w ciepłą, bezchmurną, październikową noc z
knajpy. Po jakimś czasie staje pod drzewem i się odlewa spoglądając w
niebo i się drze:
- Ja, pi*****! Ile niebo ma martwych pikseli!
Printable View
Nawalony admin wychodzi w ciepłą, bezchmurną, październikową noc z
knajpy. Po jakimś czasie staje pod drzewem i się odlewa spoglądając w
niebo i się drze:
- Ja, pi*****! Ile niebo ma martwych pikseli!
Ostatnio przed snem myślałem,marzyłem i doszedłem do wniosku że z kobietami to tak jak z obiektywami.Nie każda pasuję do Ciebie(body) jeśli jesteś cichy(załóżmy sobie canon) to taka rozrywkowa dziewczyna (np.Nikon) w ogóle nic z tego nie wyjdzie.Jeżeli natomiast znajdziesz laskę i będziesz myślał że jest do Ciebie wręcz idealnie dopasowana też wspaniale być nie musi.Załóżmy że ty(Pentax) chodzisz z dziewczyną (18/70 Pentax) lecz oczekujesz od niej o wiele więcej bo ona Ciebie nie zaspokaja(chcesz robić duże zbileżenia.Innym razem Ciebie przerasta.Coś co się tyczy tak obiektywów jak i kobiet to to że musisz na nie powydawać trochę kasy(nie szukaj dobrego obiektywu za mniej niż 1000zł i nie szukaj dziewczyny jak jesteś bezrobotny) no ale jak już ją zdobędziesz(kupisz) potrafią się odwdzięczyć w postaci ładnych sesji(nie koniecznie fotograficznych).Kolejną rzeczą która łączy kobiety i obiektywy do lustrzanek to to że jak nie popróbujesz z żadną to nie będziesz wiedzieć jakie Ciebie zaspokoją i co od nich szczególnie wymagasz.Po piąte musisz o nie dbać,kupować nowe ciuchy(specjalne filtry).
Rozmowa dwóch studentów:
- Jeżeli dziekan nie odwoła swoich słów, to jutro wypi**dalam z tej uczelni!
- Jak to?! A co on takiego powiedział?
- "Wypi**dalaj z tej uczelni!"
Uwaga pojawił się nowy wirus.
Nazywa się "PRACA."
Jeżeli dostaniesz PRACĘ od szefa, kolegi lub od kogokolwiek innego nie dotykaj tego pod żadnym pozorem...
Wirus jest skrajnie niebezpieczny.
Usuwa na stałe życie prywatne.
Jeżeli byłeś w kontakcie z wirusem, natychmiast zabierz dwóch kolegów i udaj się do najbliższego baru.
Zamówcie piwo i po czterech kolejkach, PRACA powinna zostać całkowicie usunięta z twoich obwodów.
Wyślij to ostrzeżenie natychmiast do co najmniej 5 dobrych znajomych aby uchronić ich przed infekcją.
Jeżeli okazuje się, że nie masz 5 dobrych znajomych,oznacza, że jesteś już zainfekowany i PRACA kontroluje twoje życie.
Jeżeli tak jest, natychmiast udaj się do baru i pozostań tam dopóki nie znajdziesz sobie co najmniej 5 przyjaciół. Następnie prześlij im ostrzeżenie przed wirusem.
W celu rozproszenia nudy w samolocie postępujemy zgodnie z poniższym
schematem:
1. Wyjmujemy laptopa z torby i kładziemy na kolanach;
2. Powoli i spokojnie otwieramy go;
3. Włączamy;
4. Upewniamy się, ze osoba obok nas patrzy na ekran;
5. Włączamy Internet Explorer;
6. Zamykamy oczy, wznosimy głowę ku niebu i poruszamy bezgłośnie wargami;
7. Bierzemy głęboki wdech i klikamy na następujący link:
http://www.thecleverest.com/countdown.swf
8. Widok miny osoby siedzącej obok i zaglądającej nam przez ramię -
* b e z c e n n y *
Mężczyzna już bardzo długo kocha się z niezwykle namiętną i wygimnastykowaną blondynką.
Zmęczony i spragniony przeprasza ją na chwilę i wychodzi do kuchni. W lodówce jest tylko mleko.
Nalewa sobie szklankę i zaczyna pić.
Czuje jednak, że jego kogucik jest rozgrzany niemal do czerwoności,
aby więc sobie ulżyć, wkłada go na chwilę do szklanki z mlekiem.
W tym samym momencie wchodzi blondynka.
- Ach, a ja zawsze zastanawiałam się, jak wy go napełniacie...
;););)