co do malowanie to zależy jak Ci sie podoba.
Jeśli klej po podgrzaniu jest miekki to składam na starym.
Jesli nie to trzeba go usunąć i nałożyć jakiś silikon czarny
Printable View
co do malowanie to zależy jak Ci sie podoba.
Jeśli klej po podgrzaniu jest miekki to składam na starym.
Jesli nie to trzeba go usunąć i nałożyć jakiś silikon czarny
Podoba mi się właśnie z pomalowanym tym odbłyśnikiem tylko pytam czy to można malować czy nie ;) A po rozłożeniu nie ma problemu że lampy się mogą rozregulować tak że będzie problem z regulacją ?? Bo w w/w samochodach nie miałem soczewek :p
jak nie będziesz kręcił regulacją to powinno być wszystko ok
Ten wokół soczewki można malować.
Ok postaram się nic nie kręcić ;) Na odbłyśnik za długich już kupiłem najsłabszą taśmę jaka była w sklepie ;P
Wielkie dzięki :)
Grabek operacja zakończona powodzeniem ;) Czas to 8 godzin z obiadkiem i piwkiem jak już były sklejone :P
Tylko mam jeszcze jedne pytanko czy dał radę ktoś rozebrać te kierunkowskazy ?? http://allegro.pl/audi-a3-8l-96-99-k...011589708.html
Mam takie u siebie i chciałbym pomalować też środek na czarno, nie chce kupować dymionych bo bardziej by mi pasowały szkiełka białe a nie dymione tylko chodzi o wnętrze ;)
odkręcasz nadkole od strony drzwi, wypychasz go z błotnika i wyskoczy. one sa jakos ściskane, miałem kiedyś jedną szt. uszkodzona to szkiełko samo odchodziło.
jemu chyba chodziło o to jak rozebrać kierunkowskaz a nie jak go wyjąć z błotnika :P
Chudy jak go wyciągnąć z błotnika to wiem bo poprzednio miałem pomarańczowe ;) Ja wyciągałem je starą kartą telefoniczną :P
Tylko chodzi mi o to co Paweł piszę żeby rozebrać kierunkowskaz, chciałbym wnętrze pomalować na czarno
One są klejone. Jak klej stary to odchodzi, jak nie to połamiesz.
Marcelm też tak właśnie widziałem że one mają na każdej ściance taki punkcik jakby kropelka kleju, może jest jakiś sposób żeby klej puścił.
Może do wrzącej wody włożyć ?? :confused: