Też zwróciłem uwagę na to, że nie przyjmuje zwrotów, ale tak ma na każdej aukcji. Ale z drugiej strony co się może z nimi stać? Led tak szybko się raczej nie przepalą
Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Printable View
Też zwróciłem uwagę na to, że nie przyjmuje zwrotów, ale tak ma na każdej aukcji. Ale z drugiej strony co się może z nimi stać? Led tak szybko się raczej nie przepalą
nie powinny i w sumie cena jest nawet jak i na niekompletne tzn brak wylacznika w porownaniu do tych (http://moto.allegro.pl/lampy-swiatla...955623028.html) jest baaardzo atrakcyjna
hehe, wszystko wiem bo się też nimi interesowałem :) , i też się zastanawiałem dlaczego taka różnica w cenie. Bo po zdjęciach wydają się podobne, poza tym, że w tych droższych jest 5 diod, a w tańszych 6.
wlasnie o ta roznice ceny pytalem sie czym jest spowodowana to otrzymalem odpowiedz ze sa tansze gdyz po prostu gosc narzuca mniejsza marze (??? troche dziwne ze samej marzy jest w tym przypadku 350 zl co przekracza wartosc swiatel ??) dzwonilem takze do goscia ktory ma te drozsze i pytalem o ta liczbe diod to podobno wychodzily seria ze bylo ich 5 i seria ze bylo ich 6
Ciekawe po ilu latach Wam się zwróci to ~300zł patrząc na "oszczędności" paliwa ;) Za każdym razem jak widzę na drodze auto z dołożonymi ledami to się zastanawiam czym właściciel się kierował... Niestety ale fabryki nic nie zastąpi - albo ori albo nic. Pomijam już te wszystkie pseudo dzienne albo jazdę po zmroku czy w deszczu tylko na dziennych:?
masz racje fabryki nic nie zastapi takze jestem tego samego zdania.ja noszac sie z zalozeniem ledow w sumie nie kierowalem sie oszczednoscia paliwa prawde mowiac glownie chodzilo mi o oszczedzanie lamp ktore i tak mal efektywnie swieca (nie zadne bi xenony ani xenony a zwykle lampy jakie audi montowalo w samochodach swieca fatalnie) byc moze jest to wina odblysnika byc moze czego innego nie wiem stad moj pomysl zamontowania ledow a do tego dochodzi to ze denerwuje mnie jak w calym kokpicie swieca sie zupelnie bez potrzeby wszystkie przyciski= w jakims minimalmym stopniu oszczedzanie akumulatora?w kazdym badz razie gdyby tak to bylo bez sensu jak to piszesz "morgan" co 3 auto nie mialo by zamontowanych badziewnych paskow ledowych to tez daje do myslenia
oczywiscie bez sensu jest kupowac natomiast ledy za 6 stow jak to w linkach powyzej to mija sie z celem
2 z nich myślą, że oszczędzają paliwo a 1 myśli, że jest fajny bo ma ledy ;)
Lepiej dozbierać i zmienić lampy na xenon albo za tą cenę zregenerować swoje lub wymienić jeśli ma się zużyte i słabo świecą. Oświetlenie deski możesz sobie ściemnić jeśli Ci przeszkadza. Na akumulator i tak takie pierdoły nie mają wpływu podczas jazdy ;)
powiem tak kazdy ma swoje zdanie na ten temat i na przyklad szanuje Twoje lecz jezeli chodzi o mnie nie ma w tym nic zlego ze ludzie montuja sobie ledy (duzo ludzi interesuje sie tym widac to po liczbie postow) co wiemcej nawet powiem ze jakies fajne led moga byc wizytowka auta i wyrozniac je z masy innych takich samych aut (wezmy na przyklad te co pokazal czaro kilka postow wczesniej)
morgan tu nie chodzi o akumulator. Niektórym osobom ledy się podobają, mi również, ale pod warunkiem, że jest to dobrze zrobione i dobrze świecą. Bo większość ma niestety jakieś badziewne za 20zł z allegro, które po miesiącu się przepalają, albo przygasają.
panowie jeśli są lampy h7 to niestety lubią żarówki przechodzić jak OSRAM NIGHT BREAKER PLUS 90% to średnio 1 w roku wymiana zakup led wydłuża żywotność takich żarówek a jeśli chodzi same światła to widać na drodze te z allegro za 50zł to plastikowe śmietnisko ja kupuje w sklepie , czyli zwykły klient płaci 150zł a ja 110zł +50zł montaż i wszystko gra gwarancja jest , a co do allegro to ledy firmy nssc świecą bardzo dobrze
http://allegro.pl/nssc-507hp-swiatla...959553919.html