E52 mam rok czasu, zero problemów ;) teraz służy jako drugi telefon a jego miejsce zajął Samsung Galaxy S :) bardzo fajny, gadżeciarski, wszystko-mający tel :P:D
Printable View
E52 mam rok czasu, zero problemów ;) teraz służy jako drugi telefon a jego miejsce zajął Samsung Galaxy S :) bardzo fajny, gadżeciarski, wszystko-mający tel :P:D
Masz na nim froyo? SGS fajna sprawa, ja mam Spice i wg mnie kozak w tej cenie :D
Nie mam froyo. Ale nie potrzebuje, system chodzi bardzo stabilnie ;) ale muszę przemyśleć aktualizacje ;)
A co sadzici eo tym?
SONY ERICSSON VIVAZ PRO U8i
Ja po 4 latach przygod z N95 (potem N95 8GB) baj de lej telefon fenomenalny, utrata wartosci tez zadna, heh 2 lata temu kupilem za 950zl a teraz sprzedaje za 650
po paru dniach testow fajnego, nie ma co ukrywac, fajnego iphone 3GS wybieram samsunga galaxy S, stosunek jakosci nie do po...a , na androidzie 2.2 wymiata, matryca super amo led, funkcjonalnosc itd, jedynie iphone 4 moze sie rownac, ale cena 1200 a 2300 to kolosalna roznica.
aa, mialem tez xperie na chwile, dla mnie telefon porazka, iphone 3gs bije ja na glowe
ja bym SE nie kupił.
nokia n8 zagosiscila w mojej kieszeni. Po przereklamowaniu nokii n97 myslalem, ze n8 tez bedzie to samo. Zostalem bardzo mile zaskoczony. Dopracowany symbian i funkcje przewyzszaja duzo iphone 4. Do pojawienia sie n98 na pewno zostane z moja nowa zabawka. Moge polecic z czystym sumieniem:thumbright: