Posiada może ktoś zbędny kod rabatowy na abonament w Orange dla klienta indywidualnego? Jeżeli tak to chętnie skorzystam zęby się nie zmarnował:) ewentualnie numer do działu utrzymywania klienta Orange
Printable View
Posiada może ktoś zbędny kod rabatowy na abonament w Orange dla klienta indywidualnego? Jeżeli tak to chętnie skorzystam zęby się nie zmarnował:) ewentualnie numer do działu utrzymywania klienta Orange
Kurde żebym wcześniej widział ten temat to bym Ci podrzucił, ale w weekend oddałem znajomemu :/
Panowie a jakiś kod na abonament Orange firmowy? :)
Skąd w ogóle takie kody zdobywacie? :)
Cześć Wam :) ma ktoś może kupon rabatowy na abonament w Orange w zamian za flaszeczkę? :)
również poszukuje pilnie kodu rabatowego na abonament Orange ;)
rozmawiałam z babką w Orange i powiedziała mi że bez problemu da mi kupon -20% na abonament bo aktualnie więcej nie mają żeby zaoferować bo wszystko im zabrali.. i że jak będę potrzebowała mam podejść do salonu to mi wydrukuje kod bez problemu.. w sierpniu zobaczę czy będzie takie bez problemu ;) ale zapytaj u siebie w salonie zobaczysz co Ci powiedzą :)
a nie mówili czy sumuje się z kodem na pół roku bez płacenia abonamentu ?
mial ktos do czynienia z tematem wymiany wyswietlacza w xperii z1? czytam ze nie warto wymieniac na chinczyka, bo na androidzie 5 te wyswietlacze migaja i nie maja kontrastu.. w takim razie zostaje uzywka oryginal, ew wie ktos gdzie mozna kupic pewne nowe wyswietlacze do tego telefonu?
Nie raz widziałem że są tu osoby które są na bieżąco z czasem i wiedzą na temat tel. Poszukuje jakiegoś tel do 700 zł +/- wymagania szybki,dobry aparat,wyświetlacz,wykonany z dobrej jakości materiałów. Nie wiekszy jak 5'.
ja polecam Samsunga S4 (TYLKO NIE WERSJA MINI!)
używam go od premiery aż po dziś dzień, jedyna jego wada to bateria trzyma mi max 1 dzień (chyba standard w smartfonach w których ktoś korzysta z LTE przez 24h na dobę)
posiada bdb aparat, android 5.0 (do wgrania pewnie), to jeszcze jeden z tych poręcznych smartfonów, dość wytrzymały, przede wszystkim ma slot na kartę pamięci i nie jest awaryjnym smartfonem
ew xperia compact nr z w zależności od budżetu , choć też ciekawi mnie xperia m4 aqua choć na dłuższą metę nie używałem ale za cene jaką oferują wydaje się przyzwoity - wadą jest brak ekranu FullHD
co do szajsunga..miałem wszystkie z serii galaxy i stanowczo odradzam! ostatni najlepszy model to s3! s4 tragedia jeśli chodzi o soft,baterie ekran dosłownie wszystko..
Ja bym poszedł w inna stronę i poszukał np coś z xiaomi...ktoś powie, że ciut egzotyczny ale serwis już niezależny jest we wrocku :P
Problem...hmm to już w dobie dzisiejszej elektroniki loteria :rolleyes:
Miałem OnePlus One i złego słowa powiedzieć nie mogę! Cena/jakoś rewelacja!
Skusiłem się na sony z5 i już tyle dobrego powiedzieć nie mogę..
- - - Aktualizacja postu - - -
dość dużo wadliwych egzemplarzy ostatnio wyszło
Najprościej by było kupić coś sprawdzonego trwałego w stosunku do ceny 700zł. Zależy mi aby aplikacje chodziły szybko nie wiaszał się i posiadał dobry aparat, bateria wiadomo jak w tych nowych tel......
Może coś z Huawei ?! Np P8 Lite albo Ascend P7 ..?! Jedyne kryterium które nie spełnia to chyba wielkość ekranu...
Z lg model który mnie przypadł do gustu i był za rozsądne $$$ to L90 ;)
O niebo lepiej się sprawuje od modelu G2 mini :) A ten pierwszy jest tańszy!
S4 Vs Sony Z1 Compakt zastanawiam się nad Iphonem 5 ? HTC jakiś może bo bryła mi się podoba tyle że strasznie słabe aparaty mają :/
P8 odpada bo jest mega wielki
nie wiem jak nowsze modele HTC, ale starsze ssały strasznie :/ tam było bardzo mało pamięci na aplikacje itp
S4 i Z1 hmm, ja jednak wolę S4 ze względu na brak wszechobecnego szkła jak w soniaku (serio, podpytaj użytkowników tego telefonu, lekki upadek/styczność z czymś twardszym i na tyle już jest pajączek :/)
S4 wszystko pięknie tylko właśnie bateria. Dziewczyna ma i codziennie musi ładować. Zresztą ja mam s5 i jest to samo z baterią. Ale za aparat s5 chwale.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
póki co S4 ma najwięcej +
Galaxy S4 mam od dnia premiery i złego słowa nie powiem.
Po aktualizacji do androida 5.0.1 w końcu śmiga jak należy i tu trzeba powiedzieć krótko: albo android 4.2.2 albo 5.0.1 inne softy były do du*y w S4.
Bateria: hahah. Trzyma mi od 6rano do max południa i to już 3 bateria w życiu mojego S4. Dwóm poprzednim nic nie dolega. Poprostu jak się korzysta z wifi, lte, FB 24/h to robi się energetyczny problem.
Mimo wszystko telefon szybki, grafika świetna, intuicyjność zadowalająca a do tego jest najmniejszy, najcieńszy i najlżejszy ze wszystkich pięciocalowców no i ekran i czułość na dotyk rewelacyjna. Do tego masa akcesoriów w swnsownej monecie.
Chciałem zmienić na HTC M9 lub galaxy S6 edge ale po przetestowaniu w.w. modeli zostaje wciąż przy poczciwym S4 :)
Obsługuje wszystkie mozliwe rozszerzenia plików. Odpalam na nim pocztę, Worda, exela z edycją. Pliki graficzne,PDFy, drukuję, rysuję, słucham muzyki,filmów, korzystam z pilota do TV na IR w hotelach, streeminguję muzykę na ogniskach (kilka galaxy w pobliżu i robi się fajna muzyka)
Telefon nawet robi za elektroniczną Nianię a nawet oglądam TV przez wifi ze sterowaniem z własnego telewizora przez PolsatCyfrowy.
Poprostu kombajn!
Będę go bronił. 3 lata temu był strasznie drogi. Teraz jest w sensownej kasie i absolutnie nie odbiega od konkurencji czy nowszych topowych modeli.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
No własnie nie wiem jak mam do tego podejść (zakup - allegro) są oferty za 699-720 (oczywiście zapewne UK albo DE) i za 1000 1200 ? opis parametry podobne widze też że są dwa modele I9505 i I9500 ????? zależy mi też na gwarancji działającej w PL.
A ja jestem starym poczciwym Nokiowcem ;) i zadowolony jestem po dziś....fakt turbulencje firmy, oparcie w Microsoft itd nie napawają optymizmem ale to inna bajka.
miałem 925, jak najbardziej ok teraz mam 930 i jej jeszcze lepiej (20 mega aparat, wyświetlacz fullHD, nagrywanie super w hd i lepiej)
Najpospolitsza cena jest niemal równa symbolowi noki, aczkolwiek wyrwałem półroczną trochę taniej wiec sie da i jej spoko....
Pewnie napiszecie ze aplikacji mało hmm ..... akurat mi tyle ich potrzeba co pr.wcale wiec problemu nie widzę
Poza jednym jakby się czepiać. Kupiłem Icar obd2 i tu słabo bo np.torque niema :(
Ale to nie każdemu do szczęścia potrzebne.
Tez jadę na Lumii 735 a moja dziewczyna przeszła z androida na lumię 930 i też sobie chwali :)
Nokia odpada..... ;)
no to weź iphona, też szybko działa :)
to róbta co chceta :P
różnicę masz w wersji z LTE i bez LTE (niech mnie ktoś poprawi jeżeli nie mam racji) I9505 to ten z LTE - dość ważna sprawa jeżeli masz zasięg czterech sieci ;)
I9500 jest ośmiordzeniowy, ma inną grafikę, obsługuje mniej aplikacji ale za to ma lepszy procesor dźwięku.
Chciałem kupić I9500 ale w dniu premiery był puszczony na inne kraje. Z perspektywy czasu nie żałuję zakupu I9505.
I teoretycznie I9500 nie obsluguje LTE
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Mam galaxy s4 od marca (sluzbowy) - bateria ok, dobrze trzyma, im nowsze aktualizacje tym wydaje mi sie dziala wolniej, system stabilny. Ekran spory, telefon nawet spoko. Ale prywatnie mam iphobe 5s i jak biore ta s4 do łapy to s4 to muł ;) nie wiem ile s4 kosztuje, ale jezeli okolo 700 to cena chyba ok.
dobra a co myślicie o tel ściąganych z poza naszego kraju nie ukrywam że bardziej interesował by mnie zakup bezpośredni ale różnica w cenie jest kolosalna ?
http://allegro.pl/nowy-samsung-galax...575124498.html ?
w większości to chinina/popatrz na samsung galaxy grand 2
cholernie niedoceniony telefon-mam taki i polecam 100%
bateria max 3dni a minimum 1,5 dnia
Sam sobie ściągnij, bez pośredników... www.aliexpress.com
http://www.aliexpress.com/w/wholesale-samsung-galaxy-s4-mini.html?initiative_id=AS_20151207075007&site=glo &shipCountry=PL&SearchText=samsung+galaxy+s4+mini& CatId=5090301&isrefine=y
Może Motkę Moto G 3g, czysty andek :)
Dzięki za pomoc już zamówiony Samsung S5 Neo :)
Ktoś pytał o ściąganie z zagranicy telefonów. No więc ostatnio sporo chińskich firm wysyła telefony do Holandii i dopiero z Holandii do PL co by WER sie nie dowalił. Niestety, tak czy siak musisz się liczyć, że mogą Ci dowalić 23% zza granicy.
Ja od ponad 6 lat jestem wierny HTC i teraz jestem zadowolony z budżetowego Desire 820, mimoże jest o ok 0,5-1cm za szeroki na mój gust i dłoń:P... ale fakt faktem, telefonów lepiej nie aktualizować, do czasu, aż się nie sprawdzi opinii o uptejcie, albo nie ma zapasowego starego softa... Niektóre aktualizacje przed premierami "flagowców" mają wkurzyć użytkownika i zwiększyć przewagę nowego kombajnika w stosunku do poprzedniego numeru.
Ale drugi fakt, że serie S4-5 w Siamsungu są o wiele bardziej poręczne od HTCeków.