a ja polecam przyciemnianie folia samemu... nie dosc ze sadysfakcja niesamowita po skonczonej pracy to jeszcze kupa kasy w kieszeni :) problem tylko z tylnia szyba , ale przy odrobinie pracy z opalarka wszystko ladnie lezy :)
Printable View
a ja polecam przyciemnianie folia samemu... nie dosc ze sadysfakcja niesamowita po skonczonej pracy to jeszcze kupa kasy w kieszeni :) problem tylko z tylnia szyba , ale przy odrobinie pracy z opalarka wszystko ladnie lezy :)
Gorzej jak nie wyjdzie i trzeba będzie zrywać folię, a ta często odchodzi z nitkami od ogrzewania. W ten sposób załatwiła mnie poprzednia, niby dobra firma zajmująca się przyciemnianiem szyb.
Od tamtej pory wyleczyłem się z przyciemniana szyb ;-) Oczywiście nie jest to regułą ale trzeba się z tym liczyć.
Jestu tu jakiś poznaniak, który mogłby polecić mi miejscówke gdzie przyciemniają szyby w naszym mieście lub w jego okolicach?
"Jestu tu jakiś poznaniak, który mogłby polecić mi miejscówke gdzie przyciemniają szyby w naszym mieście lub w jego okolicach?" http://autofolie.prv.pl/ prosze chlopaki naprawde znaja sie na tych sprawach!! Mi za cala A3 3d przod tyl w sumie 5 szybek powiedzieli teraz nie pamietam 300-350zl. Bardzo dobre foli i sa to fachowcy:) Naprawde moge ich polecic:)
a boczne szyby wyciagaja czy oklejaja na aucie?
ADIwlkp Boczne te z drzwi wyciągają , a te co są boczne klejone to po prostu przyciemniają na aucie :thumbright:
ADIwlkp szczerze to nie wiem ale jak przyciemnial w innym sucie to nic nie wyciagal wszystko na aucie na stronie jego sa pokazane auta ktore robil
no wlasnie dobrze by bylo jakby wyciagali :)
i chcialbym widziec jak to wyglada gdy jest uchylona szyba, czy folia dochodzi do samej krawedzi szyby w drzwiach?
czy ma ktos folie na szybach sungard ar35 chrome?
hmm, ale sungard to inna firma, a ar to inna firma