Ejjj Ja mam z ERY i nie widzi mi aktualizacji .
Printable View
http://android.com.pl/news/platforma...s-dostpna.htmlCytuj:
Musimy przyznać, że informację o możliwości aktualizacji trochę przespaliśmy, ale musieliśmy być pewni. Otóż, aktualizacja Samsunga Galaxy S do Androida w wersji 2.2 jest już dostępna. Jak donoszą nasi użytkownicy na razie tylko klienci związani z "Erą" mogą dokonać aktualizacji. Update wyraźnie polepsza szybkość działania systemu, zachowuje wszystkie dane systemowe i wprowadza wspominane przez Samsunga poprawki (książka telefoniczna, grupowanie kontaktów itd.)
aktualizuje Kiesa może dlatego nie znajdywał. dzięki za info dmdash ;) dam znać po aktualizacji
a ile ci bateria trzyma? tylko bez fantazji ułańskich
Jeden cały dzień wi-fi on, ogólnie ciągle w gotowości :) a Froyo się instaluję :D
te SGS-y co mialem byly z anglii
w sobote mialem 8GB z androidem 2.1 a w niedziele 16GB z juz wgranym w sobte wieczorkiem androidem 2.2 , roznice widac
oczywiscie gdyby pieniadze nie mialy znaczenia to wolalbym iphone 4, ale on kosztuje prawie 2x tyle, nawet z dubaju czy anglii te 2100 za 16 trzeba dac
n8 , hmm, ja mam dosc juz symbiana
właśnie był u mnie przedstawiciel regionalny Nokii i ogladałem N8. No heheh ekran z Wave, matryca 12pixeli z xenonem :P złącze HDMI, wiadomo bt, wifi, telefon nie rozbieralny. Mi się nie podoba, ale nie mozna mu zarzucić nic - multitasking, multitouch, a Angry Birds śmigają ostro, a procek taki sam jak w moim i5700 ~800MHZ, z tym, ze u mnie to kicha graficzna, tutaj rewelacja.
No to tak jak sie spodziewalem co do SGS, moj i5700 tez na poczatku trzymal 1 dzien, teraz mu sie poprawiło i uciągnie 2 dni :D SGS wezme sobię chyba na przedłużenie umowy, za pół roku już mi się pojawi możliwość, hmmm, chyba, że coś z andkiem wyskoczy nowego - ale nie sądze. Wave fajny, ale chyba wole Froyo niż Bada.
U mnie też był jakiś czas temu przedstawiciel Nokii z N8 i powiem ci, że wedlug mnie jej ekran do np. Samsunga Wave, czy iPhine'a się nie umywa. Zarówno jakością obrazu jak i precyzją dotyku... Nie zwróciłem uwagi na multidotyk, wydawało mi się że go nie ma. Ogólnie to najbardziej przeszkadza mi w tym telefonie symbian. Interfejs taki sam co np. w 5230. Powinni wprowadzić coś nowego...
skoro tak zachwalacie to muszę tego SGS porządnie przetestować :)