Dzięki kolego, a spinki do tego drogie są? Znalazlem ładną ale bez spinek
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
8E0863727A 0,94zł/szt
Potrzebuję numer klimatronika z grzanymi stołkami pod kosz 1DIN do A3 8P 2006 2.0 TDI VIN:Nie wiem czy takie numery paneli podejdą: 8P0820043E, ablo 8P0820043J, albo 8P0820043N. Wiem, że te wymienione są pod 1DIN, natomiast czytałem coś o błędach sterownika dodatkowej nagrzewnicy(czy innych problemów) i zastanawiam się, czy przy którymś z paneli tego uniknę?Kod:WAUZZZ8P86A211675
Panowie jaki nr ma Lapka podswietlenia tablicy rej do A3 8L z 2001 roku werska 3 drzwiowa.
Pozdrawiam
cipel1
8D9943021 G - lewa / strona kierowcy
8D9943021 H - prawa / strona pasażera
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Porownujac to co mam a to co mi sie wyświetla to zupełnie co innego.Odkręciłem wczoraj 2 środki i wyszedl mi samo plastik z że blaszkami i żarówka.Jakies sugestie?
kulfon podal ci aktualne, dostepne, produkowane numery czesci do 8l 2001
a nikt Ci nie powie co ty masz wsadzone w 20letnim aucie, popatrz na numery///
albo szukaj po uzywkach, jest pare osob na forum ktore rozbieraja auta, do nich..
Wykreciłes po prostu sam klosz w który wkłada się żarówki. Ja podałem numer całych lampek kompletnych. Jesli odkrecisz listwa z tylnej klapy będziesz mógł wyciągnąć całe lampki.
Sorry za małe OT.
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Witam.
Panowie poszukuje coś ala osłona, nakładka progów zewnętrznych do audi a3 8l 2001 r. 3D. Chodzi mi dokładnie o osłonę na element zaznaczony na zdjęciu.
Chodzi mi głównie o zabezpieczenie progów od zewnątrz taką plastikową nakładką. Ma ktoś pomysł jak to się fachowo nazywa jakiś nr części bądź wie gdzie takie coś dostać? Pozdrawiam!
http://s2.ifotos.pl/mini/temp0jpg_qwparsn.jpg
Witam. Poszukuję uchwytów na węże (chłodzenia, odmy itd...) głównie tych między silnikiem a akumulatorem/ filtrem powietrza. A3 8L 1.8t 150KM AGU. Z góry dzięki za pomoc