-
Hahaha jak za stare :)
Dopiero kupilem hihi
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
-
-
Tak sobie pomyślałem, skoro wycofali z produkcji... to coś może z nimi było nie tak, że zastosowali inne rozwiązanie.
Dobra, poszukam sobie używki z anglika który do końca był jeżdzony, bo ze złomu nie chce, bo może być ładne na zewnątrz a w środku sparciałe, jak będzie leżeć kilka lat.
Póki co mechanior mi go posklejał ale nie będę tak przecież jeździł bo nie lubie druciarstwa.
A jaki ma numer bańka zbiornika wyrównawczego płynu chłodzącego ? Mam taką pomarańczową, chyba od marnej jakości płynu, że nie widzę stanu - poziomu płynu. Nie wiem czy kupować zamiennik za 50zł ? Mechanik mi mówił że są problemy z zamiennikami ponoć.... raz nie mógł odkręcić nawet korka i kombinerkami się męczył...
-
-
Wszystkie plagi egipskie mnie spotykają... prosze o nr teleskopu od maski. Vin kilka postów wyżej.
Edit:
Nowy teleskop juz siedzi pod maską. Nieaktualne :)
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
-
Witam
Poszukuję numeru czujnika G28 w silniku ASZ numer VIN: WAUZZZ8L63A015727
-
czater
038957147F 211,36zł w aso
-
Cześć, potrzebuję numery kostek do podłączenia oświetlenia osłon przeciwsłonecznych (make up light) w podsufitce S-Line - kostek wpinanych w lampki i kostek wpinanych w osłony przeciwsłoneczne - gdyż muszę podciągnąć instalację.
Z góry serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam, Robert
-
Witam
Jaki nr posiada prawe zapiecie pasa przedniego fotela w A3 8L werska 3D z 2001 roku.Czy jest to jeszcze dospene w Aso.
Dziękuję za pomoc.
-
8L0858676H 1RS Prawy Zamek pasa bezpieczeństwa 163,50zł beż, 01C 197,62zł czerń satynowa
8L0858676J 01C czerń prawy zamek pasa ze stykiem elektr. 535,15zł
sorry błędnie podałem zamek ze stykiem elektrycznym. Teraz poprawione. Ceny masz z aso.