zdejmij pokrywę i sprawdź silniczki pod 12v
Printable View
zdejmij pokrywę i sprawdź silniczki pod 12v
Witam :) Mam pytanie używał ktoś z was żarówek Osram NightBreaker UNLIMITED + 110% zamierzam zmienić u siebie żarówki na jakieś lepsze i chciałbym usłyszeć od was jakieś opinie :)
Mam aktualnie, daja duzo mocy i naprawde polecam. O niebo lepsze od normalnych h7 osram. Tylko tez (przynajmniej u mnie i u kumpla) byl taki problem ze w seryjnych lampach swiatla byly ustawione na maxa w gore a i tak swiecily dosyc nisko przez co zmiana zarowek zazwyczaj nic nie dawala. Dlatego do osram nightbreak+ polecam zwiekszyc zasieg świateł (krzywe zamontowanie zarowek)
a że niby w jaki sposób ??? :) przecież żarówka ma swoje gniazdo i wydaje mi sie że inaczej cięzko ją będzie tam utrzymać... poza tym jeżeli nie będzie w swoim gnieździe to jest mozliwośc że będzie "goniła" ;)
Obecnie mam osram nightbreaker + i bdb ustawione lampy na diagnostyce i naprawdę nie potrzeba żadnych dodatkowych (krzywo zamontowanych żarówek)... ;)
A ja mam pytanie z innej beczki. Jakis czas temu zamontowalem u siebie w przedlifcie lampy poliftowe, a teraz chciałbym wrocic do przedliftowyvh tyle ze xenon, poniewaz od zawsze mi sie mega podobały, a jakość świecenia ori xenonów jest o wiele lepsza niż soczewek poliftowych z hidem. Czy przy podcietych blotnikach bedzie sie trzymal stabilnie kierunek przedliftowy?
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
znam jednego takiego magika, który takiej zmiany dokonał - wyglądało to komicznie :mrgreen:
a nie lepiej xenon poliftowy?
Czemu komicznie?
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
nie będzie się trzymać za specjalnie...
Potwierdzam, będzie się trzymać ale słabo. Sprawdzałem.
Wysłane z S3