Witam
Poszukuję tym razem numeru czujnika G40 w silniku ASZ numer VIN: WAUZZZ8L63A015727
Witam
Poszukuję tym razem numeru czujnika G40 w silniku ASZ numer VIN: WAUZZZ8L63A015727
czater, 045957147b
spider, cała rurka: 06d103634e
Witajcie!
Wybaczcie z góry za być może banalne pytania - jeśli chodzi o znajomość części samochodowych jak i mechanikę - jestem laikiem.
Jestem w posiadaniu A3 8P z 2007 roku (1.8 TFSI). Wczoraj sprawdzając płyny i oleje zauważyłem przy, że pewna część jest niepoprawnie zamocowana, okazało się ostatecznie, że jest delikatnie uszkodzona, przez co nie domyka się porządnie do końca. Chodzi o część zaznaczoną na tym zdjęciu na czerwono.
Czy możecie podpowiedzieć pod jaką nazwą szukać tego po sklepach w celu wymiany? Czy coś poważnego może się wydarzyć jeśli będę jeździł z tym nie do końca porządnie zamocowanym? Obecnie trzyma się jako tako - przy mocniejszym pociągnięciu - dość łatwo się to otwiera. I jeszcze pytanie dodatkowe - po otwarciu tego dekla w środku jest pusto, czy tak być powinno? Nie powinien być tam jakiś filtr czy coś? :D
pokrywa/ kierownica ssąca powietrza
dobrac pod silnik w ASO, prawdopodobnie BYT 2007, 1K0 805 965 J (9B9)
jakies 16zł50gr w ASO
Witam,
Szukam linek do hamulca ręcznego do A3 8L 1.6 97r. Z tego co wiem występują 2 długości i nie wiem, którą kupić
VIN:WAUZZZ8LZVA107852
Witam i o pomoc pytam.
Potrzebuje nr części prawej kompletnej półosi do AUDI A3 CBAB 2009r 2.0TDI 16V 140km DSG
Nr VIN: WAUZZZ8P09A019641
sQ4nl wybierz sobie po prawej stronie zaznaczone na żółto:
https://i.imgur.com/RwEOPcr.jpg
bylo mu napisac ze HX zostal zastapiony PX, a ten BX, aktualny produkowany pelny numer to 1K0 407 764 BX
tak to sie chlop zamota i dalej nie bedzie wiedzial ktory :)
wszystkie wystepujace numery sa oczywiscie dobre przy szukaniu uzywek ( zamienniki nowe tez czesto maja nienajnowsze numery vAG )
dla mnie logiczne, że dana część jest zastąpiona kolejnym numerem części no i że one zamiennie pasują dlatego może wybrać dowolną półoś zaznaczoną w żółtym polu tak jak wcześniej wskazałem
Cześć!
Możecie sprawdzić aktualną cenę w ASO części o numerach 8P4867767A oraz 8P4867768A?
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam, Robert