Ma ktoś może założone polifty tyc albo depo? Dzisiaj byłem na stacji ustawić lampy i okazuje się ze to angliki :/ oryginalne polifty ciężko znaleźć w rozsądnej cenie wiec myślę o tych podjebkach
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ma ktoś może założone polifty tyc albo depo? Dzisiaj byłem na stacji ustawić lampy i okazuje się ze to angliki :/ oryginalne polifty ciężko znaleźć w rozsądnej cenie wiec myślę o tych podjebkach
angliki różnia sie tylko przesłona soczewki
twoje mozna przedobic bez problemu
Mówisz o tym co jest na około żarówki?
http://img.tapatalk.com/d/14/05/24/a9apyhu9.jpg
Ja razem z autem dostałem stare lampy w nich wyczyścilem odblysniki i tak założyłem, myślałem ze tutaj chodzi o klosz
to jaki ty masz silnik
ASZ to poliftowy nie bylo starych lamp tylko juz te z soczewka
Mam zle wpisany silnik mam 90km rok 97 zwykle lampy, czyli dobrze mowie ze klosze są do wymiany? Zresztą nie będę się w to bawić kupie polifty i tak miałem to zrobić teraz mam pretekst ;)
same klosze to nie wiem czy dostaniesz
czeka cie zakup nowych/uzywanych lamp europejskich
jakbys chial przedliftowe to napisz mi pw mam takie na zbyciu
kupić dobre polifty Hella w ładnym stanie z wtyczkami etc. to koszt około 500 zł. Możesz kupić parchy z wypalonymi soczewkami lub chińskie TYC lub DEPO, które udają, że świecą, a swoje inne uroki (typu pękające klosze) też mają
Nie zapomnij ile roboty i rzeźby wchodzi w to, żeby je ładnie spasować...
Ja bym brał od domela klosze i wkłady europejskie - wyjdzie Ci to pewnie z 50-60 zł...