Ja zauważyłem ,że mogę uaktywnić przez FIS pokazywanie biegów - z racji starszego sterownika silnika, nie działa :(
Printable View
Ja zauważyłem ,że mogę uaktywnić przez FIS pokazywanie biegów - z racji starszego sterownika silnika, nie działa :(
Poniekąd niemal każdy mod niesie ze sobą takie ryzyko więc ni oczekuję, że ktoś powie... "Panie na stówkę na miękko wejdzie Pan przyjeżdża.." bo nawet taki o robił to 100 razy i wychodziło to za 101 może nie podejść z takiego czy innego powodu. Fajnie byłoby pojechać do kogoś kto już to robił i przez to zawsze prawdopodobieństwo porażki jest mniejsze.
Każdy wydaje mi się powinien mieć tego świadomość bo teraz w ciągniku rolniczym jest taka sama sytuacja ze smutnymi Panami jak to obrazowo ująłeś. Więc kupując to raczej oczywiste że trzeba być pewnym, że nie zostajesz paserem. Ale tak jak wspomniałeś nie temat o tym.
Tym samym podtrzymuje prośbę o możliwe kontakty do osób/warsztatów zajmujących się/mogących się zająć przekładką zegarów z 2009 do 2004 diesel.
p.s. borys1822, Qid, MiCkIostr dzięki za dotychczasowe podpowiedzi. Tobie też Miro;)
uptade. Dzięki Qid za kontakt, ale na chwilę obecną C-tronic się tego nie podejmuje:(
Wydaje mi się, że Bełtowski w Krakowie Ci zostaje. Z terminami różnie jak to w ASO. Ile teraz wezmą, nie wiem, mi wzięli 200zł ale jak zobaczyli ,że więcej A3 przyjeżdża, to podnieśli cenę i Czarek coś koło 3 stów już płacił. Zadzwoń, zapytaj :)
borys1822 co do pomocy na hali, to raczej nie ma bata :P. Nie wpuszczą Cię tam. Ja zapomniałem powiedzieć gdzie mam gniazdo diagnostyczne, to do auta szedł ze mną jakiś mechanik i koleś od papierkowej roboty przy biurku i tak samo z powrotem... .Także pilnują :)
Dzwonilem do aso krakow. Zrobia bez problemu 200zl i trzeba zadzwonic kilka dni przed przyjazdem. Nawet oddzwonili na angielski nr :)
To jak to jest z tymi nowymi zegarami i dodatkowym menu w przedlifcie? Jedni twierdza, ze przez stare ecu nie dziala. Ja wiem tez, ze o gateway i borda tez cos moze dzialac/niedzialac
Mam nowego gateway, borda k i stare ecu. Ciekawe co bedzie dzialac w zegarach od s3. Mam nadzieje, ze wskazowki beda robic testa po odpaleniu :) i czasy lapsow pokazywac
hahahaa to Ty byłeś:D Pani pytała mnie czy nie dzwoniłem do nich wcześniej a ja odpowiedziałem, że na pewno nie (coś mi świtało, że skoro ruszyłem temat to machina może pójść w ruch):)
Mi powiedział Pan, że się podejmą za 200-250 plus koszt przełożenia czyli za całość między 300 a 350. Cennik jak widać trochę im się rusza:)
Pan mówi, że robią oczywiście z dozą ryzyka przy czym był dużo bardziej przekonujący niż w auto vivie gdzie czułem, że mogą spróbować, ale i tak się pewnie nie uda:(
No ok to jakaś opcja, ale może ktoś w obrębie woj. łódzkiego ktoś się znajdzie Więc zapytanie aktualne jak najbardziej.
Dzięki borys1822 za wysiłek. Miło, że każdy stara się pomagać:)
Czy ktoś poradził sobie z czujnikiem poziomu płynu spryskiwaczy ?
Nie nikt sobie nie poradzil, wszystkim nie dziala ten czujnik...
Moze zaczniesz od przeczytania tematu albo poszukania odpowiedzi na Twoje pytanie?
czy 350zł za zegary FL to dobra cena?