-
-
strony sa puste
tu wrzuc logi
http://vaglog.rtnet.pl
-
-
Teraz ja mam problem z sharanem którego kupiłem parę dni temu 2002 r, 85KW AUY... Przeczytałem chyba wszystko na forum... i dalej dupa- brak mocy samego od początku, vag wykazał błąd 17965, wiem że najlepiej zrobić logi ale jak na złość laptop spadł i napier.... :( Przepływka czysta- chyba nawet nowa, EGR wyczyszczony, zamienialiśmy N75 obok z innym zaworem ( chyba N18) dalej to samo aleeee spieliśmy "na krótko" wężyki obok N75 i wszystko ładnie, pięknie śmiga, moc jest ( więc kierownice w turbo powinny być ok.)- tylko że potem załapał notlauf, następnie wężyki z powrotem do N75 i znów nie ma mocy, kupiłem nowy i dalej to samo... szytanga chodzi płynnie, z tego co pamiętam na Polskim vagu przy porannej jezdzie zauważyłem że EGR na postoju miał 82% a przy jezdzie spadało do 5%... nie mam już sił... :( pomóżcie coś bo zastanawiam się czy jutro demontować turbo...
-
Sprawdz przewody podcisnienia, zaworek zwrotny, czujnik w kolktorze dolotowym. W najgoszym przypadku turbo do czyszczenia. Logi by coś wyjaśniły:thumbright:
-
Przewody wyglądają ok. reszta chyba też bo na " krótko" ( jak opisywałem wcześniej) auto śmiga aż miło...:) tak myślę że może przewody od samego początku są "popiepszone"... teraz trzeba wiedzieć gdzie który ma być...
-
Dzisiaj wyszło że na wirniku od turbo ( jeszcze nie demontowaliśmy ) jest luz ok. 2-3 mm- czy jakikolwiek luz może- powinien być? czy jest jakaś "granica" tego luzu?
-
Kolego petertom pomozesz mi z moim problem nizej sa moje logi....
niech mi ktos pomoze
-
Murdzu12 Zrob log statyczny grupy 011 ( obserwacja ruchu sztangi od gruchy turbo)
Cos Ci tam przycina.
-
Ok kolego zrobie :) a dodam jeszcze ze jak kiedys czyscilem turbo i jak chcialem wcisnoc ten czpien od gruszki to strasznie ciasno chodzil, musialem normalnie calym cialem go nacisnoc....(moze wina gruszki0??
Dodano:
a mam jeszcze jedno pytanie grupa 003 i 008 jest dobra??
Dodano:
Kolego co ten blad oznacza
17958 - Shareware Version. To Decode all DTCs
P1550 - 35-10 - Please Register/Activate - Intermittent