ale jak pali sie bezpiecznik to przestaje dzialac oswietlenie po skosie auta
swieci ci prawy przod i lewy tyl, po to zebys mogl byc widoczny na drodze
ale jak pali sie bezpiecznik to przestaje dzialac oswietlenie po skosie auta
swieci ci prawy przod i lewy tyl, po to zebys mogl byc widoczny na drodze
Bezpieczniki zmieniałem i nic to nie dało - wina leży po stronie borda albo jego okolic, bo po wymianie z K na H problem zniknął na tydzień. Będę drążył temat i jak się coś dowiem to na pewno tutaj zamelduje, ktoś może mieć kiedyś podobny problem :/.
a co z wtyczkami?
mam pytanie czy dam rade na swoim bordnetz z literka C zakodować podświetlanie stóp?
Dasz rade bo ja wlasnie taki mialem na poczatku a mialem pidswietlanie klamek i pod nogami
Tapatalk
Wtyczki są ok. Byłem dzisiaj u elektryka i powiedział, że jedyna opcja to wyciągnięcie całej wiązki i szukanie przyczyny właśnie tam. Po zapięciu komputera, wyszło że bord działa poprawnie i pokazuje, że wszystkie lampy świecą :/
Widziałem dzisiaj "instalację elektryczną" u carter222@interia.pl... Takiej rzeźni dawno nie widziałem... Ma ktoś schemat instalacji elektrycznej od borda w stronę silnika i dalej, albo gdzie ją zdobyć? Najdłuższa oryginalna wiązka ma z 7cm... reszta instalacji jest dokładana i pytanie dlaczego? Wypadało by w miarę możliwości całą instalację odtworzyć...
Cześć,
Chcę wymienić borda z A na H lub K. Warto czekać i szukać borda K czy kupić od razu H? Czy są jakieś duże różnice między nimi?
pozdrawiam
Edit:
Kupiłem bord K
o bordzie h bylo kilkanascie postow temu...