-
Ori soczewka xenonowa jest mniejsza niż soczewka w poliftach. Poza tym na lampie masz oznaczenia że to xenon. No i oczywiście przetwornice, poza tym jak otworzysz lampe to będziesz widział zarówkę (jeśli bedzie) ori xenon do D2S m.in a przetwornice dokupione to jedynie HID i wtedy będziesz mial zarówkę co wygląda jak zwykła H1.
Kolega marcin_o23 mnie już wyprzedził :-) :-)
-
Hej bo nie pad?a odpowied? na ten link : http://allegro.pl/item554212795_refl...a3_nowe_l.html . Zastanawiam sie nad kupnem tych lamp do mojej a3jki z 97roku. Czy s? warte kupna no i czy bede musia? co? przerabia? przy ich montowaniu ? Z g?ry dzi?ki
-
czy są warte kupna się nie dowiedziałem ... a przerobienie jest symboliczne naprawdę :) musisz z błotnika odciąć taką "falbankę" nic nie robisz na zew samochodu a efekt jest podobno ładny ja chce je kupić są one produkcji MM byłem w sklepie i pytałem
-
Witam. Jestem monotematyczna, ale co sądzicie o lampach z "naszego sklepu"? Bardzo mi się podobają (te "z rzęskami"), ale to spora kasa. Może ktoś coś wie czy warto?:)
-
Lampy firmy Sonar, więc ja bym nie ryzykował takich pieniędzy, pozdro
Swoją drogą jak to jest, w naszym sklepie można kupić orginalne poliftowe lampy na tył, czy jest możliwość kupienia org poliftów na przód? Oczywiście chodzi o lampy nowe. Zna ktoś cenę w ASO?
-
Dziś pytałem w zaufanym sklepie, oryginalne nowe lampy przód po lifcie (czyli zintegrowane z kierunkami) z Helli oczywiście ... 960zł :D
-
jakiś namiar na sklep? =) nowy org xenon też mają?
-
960zl to cena za sztuke..
-
-
marti bylem dzis na gieldzie, kompletu lamp niestety ciezko znalezc, jesli juz to tylko depo, pojedyncze lampy orginalne hella poliftowe w cenach od 150 do 250zl za sztuke, jeden gosc mial ksenon do wersji przedliftem za 1600zl kompletny, odradzal mi zakup poliftow tlumaczac ze po wycieciu blotnika zacznie rdzewiec i po roku bede mial wizyte u lakiernika:) zgodzilem sie z nim ale kto powiedzial ze nie zabepiecze tego od razu, w nastepna sobote jestem umowiony z gosciem, ma mi przywiezc komplet lamp poliftowych orginalnych w bardzo dobrym stanie, z silniczkami, zaslepkami, w jednej z lamp jest uzyta reperaturka zaczepow cena 500zl za komplet