Kolega ma 5700 galaxy na Adroidzie 2.1 bardzo sobie chwali,nowy tel kosztuje ok 500-600zl (sprawdzilem z BT "C" i chodzi wiec sie nadaje do Audi ;))
Printable View
Kolega ma 5700 galaxy na Adroidzie 2.1 bardzo sobie chwali,nowy tel kosztuje ok 500-600zl (sprawdzilem z BT "C" i chodzi wiec sie nadaje do Audi ;))
Polecam Nokie E51 korzystam od 2 lat i złego słowa niepowiem.
co powiecie o Samsungu Galaxy I5800?:)
Slabszy mimo ze nowszy model niz i5700, polecam i5700.
i5800 ma wolniejszy procesor co przy Androidzie może mieć znaczenie, trochę bardziej smukły, ma lepszy wyświetlacz (ale jaki to ma wpływ na baterie to nie wiem skoro bateria trzyma przy i5700 do 2 dni przy takiej samej pojemności) no i ma Radio, o ile słuchasz :)
no monte ma wifi to prawda, galaxy tez ma, ogolem wiekszy pożytek będziesz miała (poza baterią) z galaxy, natomiast jeżeli wgrywanie programów na komórkę jest ci zupełnie obce, tylko dzwonisz, smsujesz i od czasu do czasu wifi to monte w zupelnosci ci wystarczy.
Ja wam mogę polecić HTC Desire HD jest to jeden z najlepszych tel na naszym rynku !!
Takie moje zdanie :) Jestem mega zadowolony i na razie nie widzę konkurenta dla tego tel ,jest tak dobrze że ostatnio coraz rzadziej korzystam z lapka ;)