tankowanie + myjnia
Printable View
tankowanie + myjnia
zmaina kół na letnie alumy 17", wymieniony olej i filtry. wysprzątane na maxa i wypachnione:)
Zmieniony czujnik absu i gumy na stabilizatorze (w końcu jest cisza).
Dziś, czyszenie, odkurzanie wnętrza na plastiki Megs NP. Zewnątrz aktywna piana, szampon Megs, Niewidzialan wycieraczka na szyby, na plastiki zewnętrzne Megs TD itd :)
Dziś przyszło duże lusterko prawe z anglika.Jutro montuje.
Dzisiaj zamontowana lampka podsufitki od A4 S-line:)
Aha no i naprawiłem oświetlenie wnętrza... Przyczyna?? Spalony bezpiecznik nr 15 :D
Zmiana bucików ;)
Posprzatalem w srodku :D
Mycie z zew, odkurzanie/sprzatanie srodka, mycie szyb, mycie wycieraczek itp itd + tankowanie do pelna
Duże prawe lusterko zamontowane.A także koła na lato zamontowane.
zaciski pomalowane kolo wrzucone :D
kierunki wymienione na białe :) Wyczyszczona
umyte..teraz lśni i błyszczy:P
założone diody pod tablice:)
zapodałem radio na dvd firmy peiying a jutro dostanie nową końcówke wydechu:)
Pierwsze w tym roku gruntowne mycie i woskowanie :)...............efekt i satysfakcja.........BEZCENNA :) Nie ma to jak granatowa perła :) zajęło mi to wszystko 5 godzin, no i ręce mi chyba odpadną...............ale warto było :)
odkurzona i ogarnięta w środku, wymienione siłowniki klapy tylnej :D
koła zimowe zdjęte i zarzuciłem alu :)
...filtry, new oil, myjnia i letnie buciki założone :0
Naprawiłem mechanizm on/off obiegu zamkniętego :)
gruntowne polerowanie i czyszczenie po zimie :P
..tarcze hamulcowe z tyłu - komplet brembo :)
Pakiet schowek on board :D
kupiłem nowe drążki + końcówki, poduszki z łożyskami amortyzatorów, gumy trzymające stabilizator - coś puka, nie wiem co wymieniam po kolei całe przednie zawieszenie :) na lato jak znalazł :D
wymieniona żarówka w schowku :) i tank pod korek
Podnoszenie szyby pasażera znowu działa za sprawą skrzynki narzędzi :)
porozbierałem i będę malował środki :)
Zmieniłem oświetlenie na xenony, nowe lampy, przetwornice hella i żarniki D2S firmy OSRAM. teraz inna bajka:)
..zatankowałem za 3 "Władki" pod kurek :)
Umyłem dokłądnie, pózniej QD, dressing na plastiki, wnetrze odkurzone.
No i pierwszy raz złapałem polerke do ręki i ćwiczyłem, spolerowałem lampy tylne - jak nowe :) oraz tylny zderzak od razu lepiej :)
W taki ponury dzień autko wstawiłem do garażu i wymieniłem całe oswietlenie środka na Led ;p i oczywiscie zalałem pod koreczek ;p
Nowe wycieraczki szyb + centra futura 62Ah :D
hej.dostala ori lampy na przod i nowy wydech rowniez ori w planie na ten miesiac mam jeszcze galke biegow z polifta zamiar zmienic
wkoncu zalozylem pasujacy panel i zalalem za stowke ;)
Zamontowane maskownice kielichów :D
Nasmarowane zawiasy drzwi ;)
ostatnio zrobiłem 600 km w jeden dzien ;) zmęczyła sie troszke ;)
Zdjęta tapicerka ;) Wykładzina podłogi poszła do pralni znajomego :)
Tylny spryskiwacz naprawiony, koła zimowe wymienione na letnie:)
Moja strzała otrzymała świeżutki olejek motul i filtry:D
wyciągnięty i przesmarowany mechanizm wycieraczek ale niestety nic to nie dało... zjepsał sie silniczek... :/
Powoli składam wnętrze jak należy ;)
Podłoga wrňciła z prania ahh :D
A ja dzisiaj poskładałem lampkę w podsufitce i z powrotem wrócił włącznik świateł poliftowy. Doszła też iluminacja tunelu środkowego :D A no i poprawione mocowania w słonecznikach dla ledów od Dominika_M :)
moja A-3 dostała nowe opony letnie niestety nie udokumentowałem tego z braku czasu ale myślę ze w moim temacie niedługo jakieś fotki się pojawia
Moja Dostała Nowy Licznik z Pełnym Fisem :)
Ostatnio na dniach zamontowałem srodek auta po praniu podłogi ;)
Przemalowałem tunel w czarny połysk, którego brakowało mi do reszty i w końcu jest elegancko :D
Wczoraj została zatankowana do pełna, dzisiaj porządnie wymyta, musi być na święta czysta :)
zatankowany pod korek BP Ultimate, umyty, odkurzony, wymieniony olej na Motul i wszystkie filtry Mann, a niedawno nowe koła 17" i tylne klocki hamulcowe
Zatankowana na maxa, umyta na cacy, mała polerka świateł przód aa i sklejona dziuraw oponce po metalowym wkręcie:/
umyta i zatankowana :D
Auto umyte, odkurzone i wypucowane w środku. :p
Sami grzesznicy, w wielką sobotę myją fury :D