-
siema, zna ktoś numer poduszki przedniego amortyzatora? a3 8p sportback 04r wersja ambition? do wszystkich wersji podchodzą takie same?
- - - Updated - - -
siema, zna ktoś numer poduszki przedniego amortyzatora? a3 8p sportback 04r wersja ambition? do wszystkich wersji podchodzą takie same? i jeszcze jedno numer uszczelki samoprzylepnej na dole pod drzwiami w wersji 5d zna ktos?
- - - Updated - - -
siema, zna ktoś numer poduszki przedniego amortyzatora? a3 8p sportback 04r wersja ambition? do wszystkich wersji podchodzą takie same?
sorki problem z netem
-
Cześć !
Do audi WAUZZZ8LZWA076877 (A3, 1.9 TDI ALH) potrzebuję numeru części dla:
1. Uszczelniacz flanszy półosi (w skrzyni biegów) prawej,
2. Uszczelniacz flanszy półosi (w skrzyni biegów) lewej,
3. Łapa łożyska oporowego
Dziękuję i pozdrawiam
-
Panowie sprawdzicie mi w ETCE numer sondy lambda do mojego CBAB?
VIN: WAUZZZ8P19B006228
-
Witam.
Może ktoś z forumowiczów wie jaki nr ma kostka która łączy przepustnicę z wiązką w A3 8L 1.8t na elektronicznej?
-
Potrzebuje wszystkich rurek odmy w A3 8L 2001 1.8T AUM
Ktos ma jakas rozpiske tych nr czesci?
-
Potrzebuję informację jakie końcówki numerów mają wtryski do BMN 2.0 TDI
Czy są takie same jak w BRD od A4 ?
Jakie numery mają te do BRD ?
Od jakich jeszcze mogą pasować ?
I jakie można wlozyc inne, jakies wydajniejsze ?
-
Siema potrzebuje numer wszystkich spinek, śrubek, kołków, wkrętów potrzebnych do zamontowania osłon silnika Audi a4 b6 2.4 multi
-
Proszę o numer części: zamek lewy przedni drzwi do Audi A3 8P 2003r.
-
Nr czesci pomocy
Witam . Moglby mi ktos podac nr czesci do mojego autka nr vin wauzzz8v2e1025949 potrzebuje wiazki pdc , samych pdc , spryskiwaczy reflektorow . I schemat przedniego pasa , bo nie mam tego wlotu powietrza czy jak to sie nazywa . I powiedzcie mi pod grilen w zderzaku jest otwor tam jakas kratka przychodzi czy nie dodam ze zderzak wstawiam s line
-
Witam, potrzebuję nr zamka drzwi z włącznikiem drzwiowym strona kierowcy (lewy przód) (siłownik centralnego zamka)
WAUZZZ8P75A168610