Szkoda czasu na tego BKD
Spójrzcie kto tam moc robił
Wysłane z mojego Galaxy Note 10 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Szkoda czasu na tego BKD
Spójrzcie kto tam moc robił
Dobra kufa będę dalej jeździł peżem. Koledzy od 4 boleści.
__
ADAMS
skrzyp, co jest nie tak z G-LAB?
Chyba nie ma takiego auta, które jeździ bezawaryjnie po wizycie u łysego.
Dziwne, bo robi te auta od 15 lat albo i dłużej i wciąż nie ma w ofercie bezawaryjnego setupu
W ogłoszeniu napisane, że świeżo po programie czyli zaczęły wychodzić kwiatki. Moc jak na 2260 niewielka a łysy nie odpuszcza i koksuje jak wściekły. Potencjal tej turbawki to 240ps
Tu jest 200 i na pewno nie dlatego, że tyle wystarczyło wlascicielowi.
To się nie składa, brak sensu sprzedaży
Wg mnie to jest sprzedaż miny ale to tylko moje zdanie.
Pierwsze dwa zdania nie zachęciły mnie do pozytywnego nastawienia się na prześwietlenie oferty
Hehe :bounce:
btw. auto za 20k zł i "Jazda próbna na siedzeniu pasażera lub po kupnie" :mrgreen:
taaa, bo moc taka kosmiczna, że nikt tego ujarzmić nie potrafi
Ładnie sie tam bawicie w Lublinie, a mnie nikt na libację nie zaprosił :):cool:
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...6c&oe=5F31AB8E
No niezle..
A za ta jazde probna to moze jeszcze trzeba zatankowac wlascicielowi? :D
Pewnie trzeba jeszcze wykupić sobie OC...
Skrzypul, opinie są różne...
Jasiek też chyba miło go nie wspomina 😁😁 a miał dokoksowane 1.9 do mocy jak to 2.0 😀
Znajomy np się go trzyma juz kolejne auto z rzędu tak jak My Patryka... Tzn ty już nie bo masz autokar także nawet nie blokuj terminów 😎
Pawełek zapraszam do Zahara.
może forumowy zlot u tego gościa co sprzedaje to 8P? obejrzymy sobie? i pojeździmy na fotelu pasażera, na kanapie, ja mogę nawet w bagażniku :mrgreen:
Jeszcze pieprzonemu szonowi napiwki dajom.. no nie!
Nawet nie próbuję.
Świetna przygoda z audi ale na razie mam ich dosyć. Polubiłem ameryke.
Może jak sąsiad zdecyduje się sprzedać swoje 800konne TT R36T to przemyślę zakup.
Z Patrykiem tak czy siak sie nie rozstaje. Są mimo wszystko okazje do spotkań. Temat otwarty ale terminów nie blokuje poki co :P
Aaa podziękuję ci.
Patryk ostatnio wali same nowe furki. Widać, że za rządów PIS ludziom się powodzi!
Ktoś z mazo?
Sprzedam coś
Albo nie...
Ale kupię jakiegoś dizelka
Ić krencić ponkale.
__
ADAMS
Skończyłem
Nie pomogę, do pełna tankowanie dopiero przed granica :lol:
co to są ponkale? xD
takie ponczki
Z nadzieniem miłości.
Kiedy patospot?
Jesień Zima
J3bać jesien zime
Przeciez nam chodzi o to by sie przede wszystkim na procent umówić i troche kuhwami porzucać i z innymi patolami p9napiehdalać sie troszku...
To może spot typowo pod namiotem, nad wodą lub w lesie, anplagd. Tylko gwiazdy, przyroda, blisko woda, duuużo wódy i kuhwy rzucane w eter bez konsekwencji?
Ps. Mam takie miejsce w woj. ŁÓDZKIM ale pojadę w każdą dzicz typu głęboczek
Hey. Zapraszam do subskrybowania kanału YT mojej dziewczyny. Nic to nie kosztuje a będzie bardzo wdzięczna :)
Co Domi zgotuje?
Kuhfy rzucać , kuhwy ruchać. I'm game.
https://pbs.twimg.com/media/DZjlxkCW0AAApZX.jpg
Synku, Ty juz sie o spota nie martw, wszystko w swoim czasie :cool:
Spamiasz jakiś wlaz specjalnie zeby robic promo jutuba. Gwiazda tutaj je ino jo. Dziekuje dobrywieczor.
komentarze są włączone, także zaraz to może już nie być twoja dziewczyna, jak grono osób z tego tematu wskoczy zasubskrybować kanał i doda coś od siebie w komentarzu ;)
a tak poza tym, co to za gotowanie jak łosoś robiony w jakims Filips Ej Frajer zamiast na petelni w łoleju :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=FkwhVkzbvIM
Nie interesuj się.
@chudy92 , takie czasy. Może jakaś "kulturalna" osoba się znajdzie. Ile można hejtować i bluzgać. I to się kiedyś nudzi :)
A w tym menu sa pączki z nadzieniem milosnym ?:cool::rolleyes:
Takie ponkale only u Kondziołera 😍
__
ADAMS
@chudy92, serio serio. Sam kiedyś lubiłem pobluzgać , złoić w******* dla zasady (dzień bez w*******u to dzień stracony) . Kobite się znalazło, 35 wiosem wskoczyło na licznik i się człowiek zmienił 😀
@heko, na forum jestem od 2010 więc nie do końca jestem przypadkowym spamerem. Po prostu chcę pomóc 😀
Ten filips naprawdę ma nazwę el frajer?
Odważne posunięcie. Tak jak promowanie Domi w tym wątku.
Dziewczyna spoko. Brawa za odwagę ^^ :)
W tym temacie licznik zaczyna bić od pierwszego posta także jako świeżak musisz się obstawić i powiedzieć kilka słów o sobie :cool:
A wieczorem sparingi robimy, także tego...
@heko, jeśli chodzi o ten temat to można powierzieć że jestem dziewicą. Pierwsze koty za płoty😀
@skrzypul, a dokładniej ajerfrajer 😀
Tu Cię chętnie rozdziewiczą, nic się nie bój :lol:
Skszypul a kak się nazywa ten Twój magiczny garnek na prąd co sam gotuje? Żeby Ci do łba nie wpadło żeby filmiki robić, juz lepiej jeździj tym autokarem po amfie. Bezpieczniej bedzie :P
co to za gotowanie tak późno w nocy?
ile kolega odpala hajsów z yt jak wpadną?
czemu kobitka nie ma dekoltu?
CO TU SIĘ ODPI3RDALA?
Póki mi warszafskie MZK sprzedaje towar to nic sie nie boojta, nic nie ugotuje bo sam ugotowany chodze.
Od autokaru sie odyebta, przynajmniej nie zatrzymują mnie jak ziomkuff w BMW
A garnek mam ter, ther, for, vor
Kurła
Mata zdjencie!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9b06f77bb4.jpg
Zbigzig
To specyficzny wątek.
Jak masz baaardzo luźny dystans do samego siebie to sie tu odnajdziesz.
Ostro zryte miejsce ;)
@sarin, jak na razie to za co łaska 😀 Jeszcze trzeba dokładać do interesu. A tak na poważnie to nie ma z tego nic poza zabawą i pełnym brzuchem na koniec.
Jak będzie 1000 subów to będzie dekolt 😉
@skrzypul, nie bój żaby. Mam bardzo luźne podejście do siebie czy rożnych rzeczy więc jakoś się tu wpasuję
@heko, Bóg zapłać za lepszy zasięg 😀
Nie ma za co, któregoś dnia może się zdarzyć, że przyjdę i ja do Ciebie z prośbą... ;)
No problem. Jak będę mógł to pomogę 😀
Elo mordy, dawno mnie tu nie było😎
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk