tanio dobrych lamp nie kupisz
najprosciej to zamiennik poliftowych reflektorów typu depo czy tyc i hida włożyc
ale tak czy inaczej ja bym spryski zalozył
Printable View
tanio dobrych lamp nie kupisz
najprosciej to zamiennik poliftowych reflektorów typu depo czy tyc i hida włożyc
ale tak czy inaczej ja bym spryski zalozył
Jaki zestaw hid polecacie ? : ) zastanawiam się nad włożeniem w soczekwe i przyklejenie zasplepek spryskow. Patrzyłem na Allegro cos tam jest ale wolal bym coś sprawdzonego , kto by cos polecił ? Barwa 4.3k albo 5k
Cześć!
Poradźcie, dziś wymieniłem oba kierunkowskazy przednie na nowe, problem jest w tym, że teraz nowe kierunki bardzo odcinają się wizualnie od reflektorów :( Nie chce na razie kupowac lamp poliftowych, chce zrobić to najtańszym kosztem. Czy da się zdemontować te szklane klosze i je wyczyścic czy nie ma co się trudzić i kupić nowe klosze / reflektory? Pozdr.
klosze szklane nie sa klejone
wiec spokojnie mozesz je wyczyscic
spróbować możesz
w przedliftowych reflektorach nie ma konieczności sciagania zderzaka
reflektor trzyma sie na 2 śrubach z góry i jednej z boku-widoczna po zdjęciu kierunkowskazu
Takie pytanie mam, gdyż sam nie mogę dojść do tego. Czy zamiast tego co mam wejdą poliftowe lampy bez rzeźbienia?
http://i.imgur.com/5jhrLgrs.jpg
Po kliknięciu w obrazek to on się powiększa.
bez ciecia blotnika nie wejda
hej , mam pytanko czy ktoś orientuje się co to za kostki przy tych lampach ? kupiłem dayline i chciałbym założyć w przedliftowej wersji , wiem ze trzeba ciąć błotnik itp ale tych kabelków jest masakrycznie dużo i nie wiem do czego służą te "kostki" przy obu lampach mam to samo
Załącznik 12974
Załącznik 12975
Załącznik 12976
Załącznik 12977
nie kupiłeś do wersji przed lift jak tak to chyba te lampy wejdą bez cięcia błotnika ale nie jestem pewny jak byś kupił poliftowe to na 100% trzeba ciąć błotnik :P
nie dostałeś żadnej instrukcji jaki kabel jest do czego ?