Siemanko :) Potrzebuje nr serwa hamulcowego ( z esp) oraz maglownicy ( ze wspomaganiem) . A3 8L 1.8T AUM 2001
W razie czego VIN : WAUZZZ8LZ1A002978
Dzięki z góry za pomoc ;)
Siemanko :) Potrzebuje nr serwa hamulcowego ( z esp) oraz maglownicy ( ze wspomaganiem) . A3 8L 1.8T AUM 2001
W razie czego VIN : WAUZZZ8LZ1A002978
Dzięki z góry za pomoc ;)
Cześć, :)
potrzebuje numery następujących części fabrycznie zamontowanych u w samochodzie: A3 8P 2005 2.0TDi 140KM BKD VIN: WAUZZZ8P05A145900:
- zaciski hamulcowe przód
- śruby mocowania zacisków hamulcowych przód
- węże hamulcowe przód
- osłony tarcz hamulcowych przód
- zaciski hamulcowe tył
- śruby mocowania zacisków hamulcowych tył
- węże hamulcowe tył
Ewentualnie jeśli są to numery zestawów do generacji zacisków przód i tył (tłoczki, uszczelki, gumki, etc.).
Z góry dzięki za pomoc!
Witam, czy zwrotnica o nr 1k0407255aa jest zamienna na inną ? Potrzebuje do mojego bkd a ciężko dostać o tym numerze i jak są to tylko lewe a potrzebuję prawą.
Dzięki Miro!
Po wpisaniu tego nr wychodzą też zwrotnice z eosa,tigunana,q3,golf V łącznie 6 sztuk. Dużo jest ofert bez nr. Z każdego 2.0tdi golf V a3 8p będzie pasowała ?
nie jest istotne auto, moze to byc golf 5/6/leon 1p. octavia 2, a3 8p itd
wazny jest caly numer czesci
kupisz z inna koncokwa to bedzie co innego
patrzac w katalog to poprzednikiem 256AA byla N i K
rozumiem ze myslisz o uzywce, nie wiem jakie sa ceny, ale nowa w zamienniku to koszt ok 200-250zl
Hej, potrzebuje numer części modulu LED z taśmą znajdującego się w listwie ozdobnej o numerze 8V4867410L INK
Zaznaczyłem na zdjęciu o co mi chodzi:
https://i.postimg.cc/C52WVB9c/IMG-5920.jpg
Ok rozumiem .
Myślałem o nowym zamienniku (230 zł),przekonuje mnie to ze będzie na sto procent prosta,mechanik znowu odradza taki zakup że są słabej jakości i lepiej szukać ori używki (250 zł ).
Prawda to ? Czy nie bać się tych zamienników?
Witam. Istnieje jakaś różnica pomiędzy atrapami chłodnicy A3 8V 2015 zderzak s line: 8V5853037 / 8V5853651?
pierwszy numer czesci nie jest grilla/atrapy, tylko :
http://i63.tinypic.com/wioi7k.jpg
drugi numer
jest od grilla, ale to niepelny numer, moze sie roznic kolorem
wiadomo tylko ze jest do sedana/cabrio przedlifta