dokladnie:) ja wykupilem:)
a druga polowe wlasnie na doszkalanie zamierzam przeznaczyc:)
raz jeszcze dzieki Lariusek ;)
Printable View
to moze i ja sie w koncu na ten egzamin zapisze :P:D
Gorzej, Michal... Ty chyba sobie nawet nie zdajesz jakie konsekwencje moga byc jak dojdzie do kolizji/wypadku lub jeszcze czegos gorszego. Przez taka pierdołe, całe zycie sobie mozesz zje...ac. A czy warto? Chyba odpowiedz jest wiecej niz oczywista.
Ja to kazdemu powtarzam a nie dawno na scigaczu napisali calkiem ciekawy artykul o tym. Zachecam do lektury.
http://www.scigacz.pl/Jazda,motocykl...ity,14823.html
ale ja teraz nie smigam na moto wiec luzzzzz :)
zdaje sobie sprawe z konsekwencji jazdy bez uprawnien tym bardziej w Wawie gdzie jest masa aut ale jest pewna niesprawiedliwosc o ktorej wszyscy wiedzia ze łatwo jest stracic prawko na moto tym samym lecą wszystkie kategorie
miomichal, bez prawka juz nie powinienes smigac w ogole!
A druga sprawa, to o jakiej niesprawiedliwosci mowisz? Dlaczego mialbys stracic prawko na moto, bo nie kumam?
Po pierwsze, nie zabieraja prawka na moto ot tak, bez powodu. To tak samo jak samochodem... Bedziesz jechal po pijaku to Ci zabiora, zlamiesz milion przepisow to Ci zabioro. Moto nie rozni sie w tych kwestiach w zaden sposob od samochodu.
A druga sprawa... Przepisy w tym roku sie zmienily! Nie tracisz prawka na wszystkie kategorie juz.
Miomichal, jazda miedzy samochodami w PL nie jest zabroniona! Ba, kilka razy nawet policja mi normalnie miejsce robila jak sie przeciskalem! To po pierwsze. Po drugie, zapierda...ac mozna, tylko trzeba wiedziec gdzie. W miescie i poza miastem ;) A ogolnie, do tego zeby sie wyzyc masz Radom niedaleko! Mimo ze zawrotnych predkosci tam nie bedzie, to jednak zawsze cos.
Mio 250 lata autem to na 2- kołach ze 340 jest, co nie? ;)
taki tam żarcik... ;)
malik kazdy jezdzi jak chce ale przeciskanie sie miedzy autami na 2 pasach ruchu jazda na jednym kole jest zagrozeniem kolizji w ruchu drogowym i jest karalne nie raz osoby ktore znam oplacaly mandat za takie wykroczenia :)
??????????? no comment.............