Nie nałapie. Ale nie lepiej już wsadzić antenę i mieć? Przecież to nie jest duży wydatek.
Printable View
Nie nałapie. Ale nie lepiej już wsadzić antenę i mieć? Przecież to nie jest duży wydatek.
Wpadnie na pewno za jakiś czas, sama nawigacja okazała się na tyle dużym wydatkiem, że kupno anteny muszę odlożyć chodź na miesiąc.
Przy okazji upewnie się tylko:
Jednostka
Konsola 2DIN z przyciskami i klimatornikiem
Przejsciowka ISO>ISO2
Przejsciowka antenowa.
Nic więcej chyba nie potrzeba, nie?
Antene gps + ewentualnie zakodowanie navi pod wyposazenie auta.
Mapy by sie jeszcze przydaly ;) ale skoro anteny nie bedzie, bo kosztuje 40zl... to po co.
Mapa jest, antena wleci po 28'stym.
Dzięki bardzo za pomoc.
Czy ktoś z was montował taką ramkę? Interesuje mnie czy da się podłączyć bez problemu i czy w ogóle będzie działać jak należy.
http://allegro.pl/kamera-cofania-w-r...329750197.html
Bajer bardzo fajny, ale jak puscisz kabel? Trzeba w klapie wiercic... Ja bym odpuscil, lepiej kamerke w miejsce lampki podswietlenia rejestracji.
Ewentualnie moze sie uda jakos pod gume od otwierania klapy, ale pewnie ciezko zrobic tak aby nie cieklo. No i bedzie widac kabel.
Czy RNSe 2011 działa z modułem Bluetooth 8P1862336 ?
Udało się dziś zamontować RNS'a, ale radio nie reaguje na kluczyk - nie włacza i wyłacza się wraz z przekreceniem/wyjeciem kluczyka ze stacyjki.
Obstawiam, że należy zakodować RNS'a w komputerze? Dobrze kominuje?
Coś wymyślę,bardziej interesuje mnie czy da sie podłączyć pod RNS-E i czy obraz z kamery będzie wyświetlany.
Da się, ale trzeba przez oryginalny tuner tv albo przez emulator udający tuner tv. Na forum a4 jest gosc, ktory zrobil jakis prosty emulator. Poszukaj tam.