Na piątek na którą godzinę ?
MLK ewentualnie możemy się tam ustawić we 2 jeśli nie podjadę z doti na sadybę
Printable View
Na piątek na którą godzinę ?
MLK ewentualnie możemy się tam ustawić we 2 jeśli nie podjadę z doti na sadybę
No spoko, tylko ja planuje to dopiero w przyszłym miesiącu zrobić.
W Częstochowie , w Firmie ,,Foliatec" 3 lata temu za 3 szyby na max ciemno folią 3M + pasek na przedniej z tego co pamietam 350 zł, nalepka na przednią z napisem OZ (bo takie mam felgi) Gratis :D
Polecam, folie super, nie blakną , nie rysują sie.
Witam gdzie najlepiej na śląsku przyciemniają szyb i czy ma ktoś jakieś foty z audi a3 5drzwiowa w srebrnym kolorkiem ?? Chciałbym zobaczyć jak to wygląda? i czy lepiej wszystkie szyby czy tyko tylnie ??
Witam. A gdzie najlepiej przyciemnić szyby w okolicy Żagania/ Zielonej Góry?
Piecowo panowie piecowo, folia jest do kitu, piecowo mozna juz przednia czolowa 30% bodajze przyciemniac, fakt 800 zl to nie malo ale kto oszczedza 2 x traci ;)
tak samo Ci za piecowe zabiora dowod jak za folie, tylko ze folie latwiej nawet przy policjantach zlikwidowac
przepisy sa jasne i takie same, nie wolno przyciemniac i koniec, nieistotne sa atesty instytutu szkla w krakowie itd,
czy to folia, czy piecowo przepuszczalnosc swiatla szyb w polu widzenia kierowcy nie moze byc nizsza niz 70%, a szyby audi fabrycznie maja 78%
poza polem widzenia kierowcy,szyby nie majace wplywu na pole widzenia kierowcy mozna przyciemniac nawet oklejajac sobie folia z czekolady, czy workami z cementu.
a atesty na folie czy piec sa tylko w razie wybicia szyby, spelniania norm TUV itp.
ja sie dowiadywalem na styczen za przyciemnienie 2 przednich i czolowej, i pow mi ze przyciemnienie 800 zl, bez demontazu, tylne tak jak kolega pow moge dolia z czekolady przykryc, wiem ze szybki w Audi sa lekko innego odcienia niz normalne ale nie wiedzialem ze az tak?? Z info jakie dostalem to piecowe przyciemnianie zasadniczo sie rozni od folii poniewaz w srodku przepuszczalnosc swiatla praktycznie sie nie zmienia a szyba sie sciemnia w zaleznsci od swiatla slonecznego, moglem sie przeslyszec albo gosc z ktorymgadalem cisnol kit...