Hehe, taka sytuacja ;)
Klikać nowe posty, chyba skleiłem to w całość - mam nadzieję w miarę przystępną :cool:
Printable View
Hehe, taka sytuacja ;)
Klikać nowe posty, chyba skleiłem to w całość - mam nadzieję w miarę przystępną :cool:
J364ć łks. 😎
J3b4c Widzew pozdro z Retkini
J3bać Łuć :lol:
Jpr. Jabola jakąś pechowa, dziaj zaliczyła koleja stłuczkę jak stała zaparkowana
Znajomego żona cofała i przyjebhala w jabole jka zoncia zaparkowała na wronski u Jacków i Leszków :lol:
Z lotu nic a zaparkowana drugi raz :rolleyes:
pińąszki same fpadajom:)
Fałciu co ty wiesz o pechu 😁 spytaj buzzka
J364nie emigrantów mnie nie interesuje.
Kurla i o to chodzi że jak już się stało to mógł obcy jebhnac, a tak przeca kumpla nie będę kasował
Jedynie tyle że ma serwis klimy, to już zapowiedziałem że na wiosnę esa i rs się melduja na full serwis :)
- - - Aktualizacja postu - - -
Nie spytam bo go nie znam :)
Jooo, only bycie rzydkiem dla koleguf.
Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
Pany bardzo pilny i ważny temat
Byłby ktoś w stanie dzisiaj z lodziakow pojechać 50k do Bielawy po lampy, z góry kasę na konto i za fatygę przelewam
Plis?
Ja mam komunie także nie pojade, sorry.
No Buzz to ma jakaś klątwę chyba za grzechy, haha.
Szkoda żółtej, no ale co zrobić eh
W zotlej aby błotnik i felga przytarta, dobrze że koła były skręcone i koło wystawało to przyjęło i aby trochę błotnik oberwal
Tak już by stara krzywa zwrotnice założył i z ubezpieczenia kasę doił gdyby to obcy hahhaha
Komunia w przyszłym roku.
Takie terminy.
Hehe Łukasz :)
Taki śmieszek, szkoda że tez taki koleżeński nie jest i nie pojedzie po lampki.
No ale, terminy panie, terminy.
pampuś, a Tyś chciał zakładać te 312 na zacisk z S3 8L?
Wjacus tak ja już sobie taki hebel w jaboli na tyle zrobiłem
Teraz dwóch znajomych mnie męczy żeby im w skodach vrs (taki sam hebel n atyle jak w s3 tylko fwd) coś takiego zrobić na tyle ale kpl. nie che mi się /nie mma czasu adaptera robić
Oj ale to bedzie kosztowalo :cool:
Siema! Zaczęła mi się delikatnie odklejać podsufitka w 3d przy lampce przedniej, przejrzałem forum i w sumie nic sensownego nie znalazłem. Może macie pomysł jak to naprawić? Gdzieś czytałem, że można wstrzyknąć troszkę kleju i spróbować ją przyłapać? Miał ktoś taki problem?
Ja nie.
Ja mialem
tylko pozostaje pytania czy wszystko jest rzeczywiście tak samo. Bo zakładając zacisk od S3 do ośki trzeba te tulejki dorabiać. A wątpię że fabrycznie vrs wyjeżdżały z identycznym jarzmem i zaciskiem co s38L i stosowali tam tulejki dystansowe :D Więc śmiem podejrzewać że jest jakaś delikatna różnica w mocowaniu do piasty?
Jeśli potwierdzisz że wszystko jest identyko, to mogę takie coś pomierzyć na swoim zestawie, tylko potrzebowałbym jakąś tarczę 312 5x100.
Nie robi różnicy, że Octavka ma 5x112?
weśta go schowajta...
Fpiscie masz 5x112 :cool::D
Wjacó, zacisk jest ten sam vrs a s3, tarcza ta sama, jarzmo nie wiem muszę sprawdzić
Tarcz 312 5x100 mma z 10sztuk :D
Skrzyp? 🤔https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...711e078c9f.jpg
Koza fhuy
Nie nie
Szukam aktualnie felg 23 cale
Powietrze juz mam dogranehttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4818b40915.jpg
Wysłane z mojego Galaxy Note 10 przy użyciu Tapatalka
Stęs.
Będziesz modził autobus? Nieźle.
Ta będzie, nikt Ci nie obieca tyle ile Skrzyp napisze na forum :lol:
😅
Próbowałem nic z nim nie robić ale chyba się nie da.
Czuję głód modów od sprzedaży A3
Wysłane z mojego Galaxy Note 10 przy użyciu Tapatalka
Bartek, jak sprawdzisz jarzma to pakuj tarczę i wysyłaj :)
Nie chce mi się zacisku tył rozkręcać u kumpla w skodzie, po etce nie idzie zobaczyć czy takie samo jarzmo s3 vs skoda vr?
- - - Aktualizacja postu - - -
Wyjąłem lampkę, odchylilem materiał i wpsiukalem kleju do tapicerki w spreju z bolla
Tylko ostrożnie i nie za dużo bo materiał przesiąknie i będzie plama
Delikatnie na materiał i delikatnie na sufit, odczekaj trochę niech odparuje i dociśnij przez jakąś gąbkę, szmatkę żeby równomiernie do cisnęło
s3 quattro
8N0615425B jarzmo zacisku z trzpieniami prowadzącymi
octavia rs
1U0615425 jarzmo lewe tylne z trzpieniami prowadzącymi, lakierowany zielona mięta
1U0615426 jarzmo prawe tylne z trzpieniami prowadzącymi, lakierowany zielona mięta
porównanie na autach z 2002r.
Czyli to samo, w skodzie inny nr bo polakierowali Heble za zielono :D
Zara ktoś będzie chciał do siebie takie zakładać 😏
Nie wiem.
jak to samo to wysyłaj tarczę i będziemy działać.
Dokładnie, weźmy się i zróbcie.
4:19 - no tera to ta :cool:
https://youtu.be/szerCMd4CPw?t=259
Noo pienknjie :thumbright:
Matrix chciał na stłuczke kasiurke zarobić:cool: ale pojepało mu sie kto w kogo ma dzwona robic:mrgreen::mrgreen::mrgreen: