Dobrze. Jutro sie za to wezmę i w razie pytań jeszcze napiszę, ale sprawa wygląda na na prawdę prostą więc nie powinnam mieć problemu. Te przesłonki w moryzacyjnym dostanę czy tylko allegro?
Printable View
Dobrze. Jutro sie za to wezmę i w razie pytań jeszcze napiszę, ale sprawa wygląda na na prawdę prostą więc nie powinnam mieć problemu. Te przesłonki w moryzacyjnym dostanę czy tylko allegro?
ani motoryzacyjny, ani allegro, te się przekręca na lewa stronę, ale wtedy nie ma mozliwości regulacji, o ile ktoś nie wybiera się do UK, to można to olać
A jak ktoś chce mieć poprawnie to najlepiej założyć taką przesłonę od lampy europejskiej, ale trzeba taka mieć na części
Ja Ci powiem tak, że sama chyba tego nie zrobisz :)
jazda tylko po Polsce więc albo przekręcę albo przełoże z innych lamp a mam takie europejskie produkcji "chińskiej" to powinno dac radę te przesłonki, natomiast przy tym Audi pracuję sama :P ale jeszcze duzo mam do roboty :shock: a jak bys mi jeszcze podesłał linka do tematu polerowania i malowania czarnym matem lamp to by było super bo nie mogę znaleźć :/
Ma ktoś może zdjecie porównawcze na którym widać jakość świecenia lampami oryg poliftami a lampami depo?
Chciałbym kupić polifty ale ludzie mówią że tylko orginalne bo zamienniki DEPO są słabsze, ktoś coś ?
Mogę Ci podrzucić, jak świecą lampy depo z zarowkami Philipsa, ale obawiam się, że nic nie będzie widać 😁
Gorzej od przedliftow świecą?
Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka
W moich egzemplarzach jest tak, że pobocze mam ładnie oświetlone, a środek jest ciemny. Jak kupiłem samochód w kwietniu obwiniałem tanie, chińskie żarówki. Po wymianie na Philipsa BlueVision Ultra nie zauważyłem żadnej różnicy. W A6 ojca te żarówki świecą znakomicie. Tylko on ma oryginalne lampy, ja mam szrot DEPO. W poniedziałek będę rozkręcał te lampy i zobaczę, może coś technicznie z nimi jest nie tak, albo soczewki trzeba wyczyścić. Ale obstawiam, że to i tak nic nie da, bo obie parują od środka. Tak czy inaczej na pewno będę wymieniał. I tobie sugeruję omijać szerokim łukiem tanie zamienniki.
Sarin załatwi mi nowy komplet :D