-
jesli masz kabel i vcds to mozesz sam jesli nie to jakiś spec musi ci to zrobić, to jest w 09 cent.electric->coding->long coding i jest to gdzieś w przedziale 15-20bitu
-
Lampy poliftowe tylne
Witam. Mam takie pytanie: można gdzieś dostać sam wkład na żarówki do tych lamp? Niestety kupiłem lampę, a nie dostałem wkładu..
http://img11.allegroimg.pl/photos/or...4/4576223471_1
-
do lamp 3d chcesz zakładać wkłady od wersji 5d? Nie widzi mi sie to...
-
Jakiej wersji 5d... kupiłem lampy do wersji 3d, w jednej mam wkład, w drugiej niestety nie, dlatego pytam, bo być może ktoś wie gdzie dostanę sam wkład do lamp poliftowych.
-
moze stad ta ironia ze temat tyczy sie sportbacka
w aso nie wystepuja wklady jako osobna czesc, wiec nie kupisz
pozstaje polowanie na aukcjach
szybciej i taniej bedzie sprzedac ta lampe ( lub oddac sprzedawcy ), kupic inna, kompletna
tyle
-
Witam, w mojej a3 z tyłu są założone lampy poliftowe ale wersja US ( tak było jak kupiłem ) i kierunkowskazy mam czerwone a chyba nie można zbytnio na takich jeździć ? i gdzieś doczytałem że wystarczy włożyć mocną żółtą żarówkę LED albo zieloną ale ktoś miał podobny problem ? te żarówki normalnie da się wymienić i jaką w takiej sytuacji polecacie ?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/60828cbf5a18.jpg
zdjęcie nie oddaje tego czerwonego koloru :P a jeszcze jak są włączone normalne światła albo przypadkiem hamuje i zapalają się światła STOP to ten migacz w ogolę się traci :P
-
takie lampy prawdopodobnie nie mają homologacji na EU zresztą w której jest jasno określony kolor kierunków
-
Ale na chwile obecną lampy musze zostawic i chcialbym wiedziec czy mozna jakas silna żółtą żarówką albo ledową przebic ten czerwony klosz zeby wyszla taka pomaranczowa barwa ? :)
-
Jak masz wydać na jakieś żarówki z przesyłką z 50zł to za 150zł Czyki chce sprzedać przedlifty. Zerknij do działu sprzedam.
-
2 Załącznik(i)
czy na pewno masz przedlifty us?
przedlifty eu wygladaja tak:
Załącznik 13090
przedlifty us
Załącznik 13091
jesli sa cale czerwone to nic nie wyczarujesz. trzeba wymienic.