ale wtedy auto wlaczanie nie dziala??
jeszcze opcja z ori sterownikiem camery :)
Printable View
ale wtedy auto wlaczanie nie dziala??
jeszcze opcja z ori sterownikiem camery :)
dlaczego auto wlaczanie ma nie dzialac? jak najbardziej dziala.
ori sterownik kamery to nie sadze... bo mozliwe, ze trzeba miec tez tuner.
mozesz troszke naswietlic temat autowlaczania w nowej rns-e?
Podlaczyles signal wstecznego do nawi, zakodowales na "1" I zasililes tv modul z tego samego miejsca? czy moze miales taki modul TV z funkcja auto?
tak, podlaczasz sygnal stecznego z borda do rns
moj emulator tv jest zasilany z zapalniczki (mniej zaklocen). oczywiscie trzeba zaadoptowac rnsa, ze jest kamera oraz zakodowac, ze jest tuner tv.
mam tak podlaczone, ze po wrzuceniu wstecznego za posrednictwem przekaznika wlaczam zasilanie kamery (no i oczywiscie przelacza sie obaz na rns).
oczywiscie mozna zrobic tak, ze kamera jest stale wlaczona.
Udało się dziś zamontować RNS'a, ale radio nie reaguje na kluczyk - nie włacza i wyłacza się wraz z przekreceniem/wyjeciem kluczyka ze stacyjki.
Obstawiam, że należy zakodować RNS'a w komputerze? Dobrze kominuje?
+ drugie pytanie.
Kupiłem antene GPS i teraz powiedzcie mi - koniecznie musi być przyklejona do czegoś metalowego?
Gdzieś za radiem czy gdzie najlepiej?
Przepraszam za pewnie durne pytania ale dla mnie to 'ciężki temat'
Mam dziwny problem z czytaniem kart SD w moim RNS-ie (starszy model), gdy wsadzam karty z nagraną muzyką to z karty o pojemności 4gb czyta mi jedynie 386mb, a z karty 2gb jedynie 186mb, czy ktoś wie o co chodzi??
Czytaj temat, bedziesz wiedzial.
daruj sobie takie komentarze, bo dostaniesz ostrzezenie.
stary rns ma fochy, czyta niektore utwory z katalogow zamiast wszystkich. jak dobrze pamietam, jesli masz wiecej niz 6 katalogow lub wiecej ni 99 utworow w katalogu to nie czyta czesci.