1 maja Wadowice->Częstochowa->Wieluń
3 maja Wieluń->Częstochowa->Wadowice
Printable View
1 maja Wadowice->Częstochowa->Wieluń
3 maja Wieluń->Częstochowa->Wadowice
panowie potrzebuje kogoś kto jedzie z powiedzmy z lub przez kraków do wielkopolski np. poznań lub w inne miejsce!
czy mogę prosić o pomoc w przetransportowaniu silnika zaburtowego z Gdańska z Warszawy?
ciekawa opcja dla potrzebujacych transportu.
Od maja do przynajmniej marca 2013 jest opcja przewiezenia roznych rzeczy z Leszna do Warszawy.Brat jezdzi na delegacje.wyjezdza w poniedzialek o 3 rano ,wraca w piatek kolo 22 godziny.
Jezdza busem wiec mozna przewiez np zderzak czy maske.
Wszystko jest do dogadania kontakt poprzez priv,koszt takiego przewiezenia to piwo do kierowcy :P
czy ktoś wybiera się dostawczakiem w trasę z okolic radomska- śląsk (katowice i okilice)
jedzie ktos w najblizszym czasie z okolic leszna w okolice Chorzowa, Żywca albo Krakowa?badz z warszawy w okolice Chorzowa ,Zywca. Krakowa?gdyby ktos sie znalazl to prosze o kontakt na PW
Jedzie moze ktos z Bielsko-Białej/Chełma(Slaskiego) do Wawy w najblizszym czasie ? :)
15 czerwca - Ożarów (świętokrzyskie) - Kraków - Zakopane
A czy opcja przewiezienia czterech liter też wchodzi w gre w tym wątku czy jest od tego inny?
Potrzebowałbym przetransportować siebie z Wrocławia do Warszawy 15.06 po 15ej lub w sobotę najlepiej z rana, powrót w niedziele 16.06.
Taki sam kurs do warszawy i spowrotem w czwartek 21.06 godzina dowolna, powrót w niedziele 24.06
Wiem, że kilka osób jeździ w różne trasy regularnie w tym i ja więc jeśli nie ma takiego wątku to może warto by utworzyć, mogę kogoś zabrać jak będę jechał.