Po znajomosci, wstaw rurke, a kata sprzedaj. Średnica 55 mm jak dobrze pamietam
Printable View
Po znajomosci, wstaw rurke, a kata sprzedaj. Średnica 55 mm jak dobrze pamietam
witam mam ostatnio problem z moim audi i dziś wpadłem na pomysł że może trzeba poszukać przyczyny z katalizatorem a nie świecami itp.. ogólnie samochódjest o wiele słabszy, więcej pali i prędkość max jaką rozwija to ok 120km/h.. czy możliwe że kat sie zapchał czy coś w tym stylu?
a pali ci na wszystkich garach? ;)
97r
tak, chodzi ogólnie ładnie, ostatnio wymienione świece i cewka bo drgał na obrotach ale teraz jest ok.. gdyby nie to że nie ma mocy i chlejee:P
Dokładnie, brak problemów z przeglądem i przy odsprzedaży. Możesz wstawić w kata rurkę żeby nie zaburzyć przepływu spalin.
---------- Post dodany 15-11-12 o 20:17 ----------
Zacząłbym raczej od logów... Nagrzewa się prawidłowo? Może wina w przepływce, może zawór N205, może sonda lambda, może i kat a może coś innego, zrób logi i będziemy szukać.
nagrzewa się dobrze, jeśli chodzi o błędy z vaga to mam Knock Sensor G61 i G66.
Jeśli chodzi o logi zrobię jutro i wrzucę.. może w końcu ktoś się wdroży trochę i pomoże w odnalezieniu przyczyny bo taka jazda jest strasznie męcząca..
Kata masz niedozajechania,miałem ten sam silnik kat jest wielki jak stodoła i raczej niema szans go zajechac,przemyj przepływomierz i przepustnice umnie pomogło
przepustnica czyszczona, a czy auto po odpięciu przepływomierza powinno chodzić tak samo? bo u mnie właśnie tak jest..
btw jakie kanały zlogować??