Ja tez sprowadzilem miesiac temu a3 z holandi i problem jest taki ze klima sie włancza ale nie chłodzi zastanawiam sie co moze byc powodem, bo na komp. wykazalo zero bledow
Printable View
Ja tez sprowadzilem miesiac temu a3 z holandi i problem jest taki ze klima sie włancza ale nie chłodzi zastanawiam sie co moze byc powodem, bo na komp. wykazalo zero bledow
Uszkodzona sprężarka nie tłoczy czynnika, np. neo miał taki problem.
a niewiesz ile to kosztuje ??
No to już zależy od tego w jakim stanie kupisz , skąd itd itp. Na allegro myślę ,że ceny od 400PLN
mam nadzieje ze to jednak nie bedzie sprezarka bo troche kosztuje ;/
mam to samo... Uszkodzona sprężarka, w serwisie koszt 1500 zł za naprawę(tak mi powiedzieli) Teraz dzięki Bubu05 trochę zaoszczędzę bo sprężarka tańsza :D ale i tak koszt nie mały
Aha no to zostaje mi pojechac na przeglad klimy i niech sprawdza co jest grane. Jest tez mozliwosc ze trzeba ja nabic poprostu
bula , jest czujnik niskiego ciśnienia czynnika chłodzącego ,więc jeśli go nie ma poprostu sprężarka się nie włącza a w module klimy wyskakuje błąd. No ale zawsze jest szansa ,że się czujnik popsuł ( nikła)
tak czy tak nie ma co gdybac bo przez forum sobie tego nie sprawdzi, trzeba podjechac do serwisu klimy i chlop zdiagnozuje, innej opcji nie ma
sorka,moze powtorze juz kiedys zadane pytanie w tym poscie bądż na forum -jak tak to prosze o "lajtowe potraktowanie" ;-) gdzie i dobrze i w miare w rozsadnej cenie mogę zrobić czyszczenie klimatyzacji -przeglad w warszawie?bo mi woni tak ze uśśś ;-) jaki to koszt powinien byc.