nie mam takich kumpli :P rozumiem że IC to jakiś Inter Cars ?
Printable View
nie mam takich kumpli :P rozumiem że IC to jakiś Inter Cars ?
A nie lepiej kupić zwykły zestaw naprawczy samych uszczelek? Na allegro ceny wahają się w okolicach 25 zł. Podobne ceny powinny być w zwykłym sklepie motoryzacyjnym. Dopłacać do oryginału 4 razy więcej, według mnie mija się z celem :)
czy od nie działającego ręcznego , ma prawo wykrzyknik wyskakiwać na FISIE ?
Szataniszcze przecież ci napisałem abyś napisał PW do Defiego i ci weźmie zestaw w IC na moje zniżki, aktualnie mnie nie ma w domu.
dzięki golem1 :thumbright:
na razie nie będe tego zmieniał bo mi sie nie chce :D poczekam az wrócisz, albo coś wykombinuje po drodze.
Mam pytanie; czy nie ma przeciwwskazań do założenia tarcz ZIMMERMANN SPORT i do nich klocków ATE Ceramic?
Używał ktoś tarcz 4MAX? :D Dokładniej chodzi mi o tarcze 312mm bo cena ich jest bardzo kusząca.
Nosus ma ode mnie taki zestaw. Podpytaj go. Mówił że na początku mu popiskiwały. Nie wiem jak jest teraz.
Z tarczami to akurat jest tak, że często-gęsto cena jest skoligowana z jakością. 4max to taka taniocha. Marka własna Inter Cars. Może akurat będą ok, ale ja wychodzę z założenia, że nie stać mnie na kupowanie tanich rzeczy...