Jezdzi ktos na K1300r?
Printable View
Jezdzi ktos na K1300r?
Nie pamiętam czy się udzielałem tu jako motocyklista, ale wrzuce filma ;) Ostrzegam, głupiej brawury tu raczej nie będzie..
https://www.youtube.com/watch?v=RIka...ature=youtu.be
Uprawia ktoś w mazowieckim motocross?
Mam KX'a 250 i Szopson również smiga na crossie. Ale ostatnio się tu chyba nie udziela.
Paweł z MX Nowicki startował zawodowo, ale już zakończył karierę. Ale jakbyś potrzebował jakichś porad to uderzaj do niego;)
Może porad to nie bo śmigałem 3 latka na kx 125 także z grubsza kumam czaczę, potem studia Warszawa, brak warunków itd, a teraz planuję zakup moto i tak z ciekawości pytam czy ktoś z tego grona jeżdzi coś:)
Malik powiedz jak w Warszawie z torami?
Nie smigam po torach, nie mam czasu. Za to KX250 jest na sprzedaz jesli bys chcial :D
Czas spróbować 4t, bo 2t już opanowane - chociaż najlepsze wspomnienia to z Cr250 właśnie:) A tak z ciekawości, który rocznik tego Kx-a? Ewentualnie więcej info możesz podrzucić na pw lub tu jak Ci wygodniej:)
Rocznik 2006. Muszę ją wystawić na sprzedaż. Pewnie wrzucę tu jakiś link :)
Taki 2T to wariat totalny. Zabawa przednia. U mnie problemem jest permanentny brak czasu :/
4T koniecznie, bo nie chce brać kilku baniaków z benzyną na sobotnie jeżdżenie:P
Brak czasu też dobija, ale mam nadzieję że chociaż raz w miesiącu zawsze się uda gdzieś wyjechać. I tu też dylemat czy coś ala WR450 czy rasowo CRF. Nie leżą mi przełożenia w tych rejestrowanych, ale przynajmniej dojadę na miejsce bez targania przyczepki:D
Czas pokaże, póki co jeszcze A3 domaga się pieszczot:)
Mnie też męczy brak homologacji oraz te mieszanie paliwa...
Następny będzie z homologacją i 4T (jeśli się zdecyduję na zakup):)
Jak jak będe znowu kupował crossa to tylko ze starterem, już tylko z kopką nie kupie
Fakt, ciepły 4T czasami daje w kość. 2T nie aż tak bardzo, ale rozrusznik w tych klekotach to zbawienie:D
Witka, że tak się wtrącę i dorzucę coś do tematu :) 4t the best
https://www.youtube.com/watch?v=Tl2j...4X5jgW9HQI295Q
pozdrowienia
jakby ktos szukal nowej briki to moja koleżanka sprzedaje swoja Lalke ktora moge polecic;) jak sie powolacie na mnie to negocjacje beda latwiejsze;)
http://otomoto.pl/kawasaki-er-6f-M4184758.html
Witam motocyklistów. Mam pytanie, czy miał może ktoś z Was do czynienia z yamahą fz6 s2? Mam na oku coś takiego i słyszałem, że to dość awaryjny silnik. http://olx.pl/oferta/yamaha-fz6-s2-2...tml#a5e5e11125 <<- akurat z mojego regionu. Od 12stu lat jeżdżę na dwóch kółkach (teraz mam 22 lata) i 3 sezony zrobiłem na suzuki gsf 600 bandit i coś tego pokroju szukam (w miarę podobny komfort). Jak nic nie znajdę to kupię gaźniki z gsx'a i troszeczkę powinno mnie zaspokoić na jakiś czas :D Pozdro
FZ6 S2 awaryjne? Bzdura :) Brat miał, trochę tym jezdziłem i był to motocykl bezobsługowy :) Nie wiem skąd masz takie informacje, ale ja nie bałbym się tego silnika.
Malik, przeciez Ty brata nie masz:p
Andi, kupuj ER6f ;)
Sebek wie lepiej! Nie mam brata, fz6 to szrot ;) Kupuj Er6f! :D
Mój bandit ma teraz 78KM, a Er6f ma 72KM, za to momentu troszkę więcej. Są jakieś takie moto tego typu mające pod 100KM? Właśnie dlatego oglądałem się za fz6 s2. Może mam takie dziwne uczucie, ale ER6f wygląda mi troszkę damsko xd
No bez przesady..elegancka brika dla prawdziwego faceta! Zawsze mozesz sobie program zrobic jak bedzie mocy malo;)
szczerze... to fz6 s2 jakoś bardziej do mnie przemawia od er6f. Będę szukał czegoś w lepszym stanie. Dzięki za propozycje!
Prócz tych dwóch sztuk jeszcze macie jakieś inne, które mogą mnie interesować lub na które w ogóle nie patrzeć?
Honda Hornet (dla mnie charakterystyka silnika sporo bardziej atrakcyjna od tej z FZ6) ma 100KM
Albo Triumph Street Triple, tam masz 106KM bodajże i ten sprzęt w 3 cylindrach już naprawdę daje rade.
andi, idź w coś z owiewkami to zobaczysz dopiero co znaczy komfort :) Ja od siebie mogę polecić fazera, nie miałem nigdy ale dużo znajomych na takowych śmiga i każdy sobie chwali ten sprzęcior :) Choć wybór Horneta też jest niegłupi, ale moim skromnym zdaniem warto też rozwazyć przesiadkę na większą pojemność niż te skromne 600... :twisted:
Tak naprawdę, zamiast polecać to najpierw może odpytajmy kolegę Andi jakie on ma preferencje co do stylu jazdy, przeznaczenia motocykla, itd. Wtedy można dawać jakieś rady ;)
Mi mowil ze marzy o erf6..a tu patrz jaka okazja! :) kolezanka czeka juz na telefon od Ciebie !:) zapowiedziałem ze bedziesz dzwonil:)
hehe teraz juz wiesz, dlaczego wydawał mi się lekko damski? xd
szukam motorka 600-750 żeby brat też mógł pojeździć, a ma prawie 19 dopiero, więc nie mogę przesadzać. Chodzi mi o motocykl nie całkowicie sport, bo dłuższe trasy też mam w planie pokonywać, a w weekend troszkę poszaleć. Przykładowo chcę sobie zrobić wycieczkę do Włoch w przyszłym roku.
FZ6 będzie idealny, owiewka w trakcie turystyki jest bardzo pożądana. Typowy golas może zmęczyć w takiej trasce do Włoch.
sprawisz jej tym ogromna przykrosc..chyba nie chcesz by kobieta przez Ciebie plakala..?:p
no jak tylko odpalenie Ci wystarczy to po co Ci lepszy ? :D:D
A jaki budżet albo jakich roczników szukasz? Dwóch znajomych sprzedaje fajne Horneciki :)
Dodatkowo ja może sprzedawać będę na wiosnę swojego Triumpha Street Triple w wersji R :) To może coś dla Ciebie się wynajdzie? :>
Mam fajna Fz6 do sprzedaż, Kolega pojezdzil sezon i chce zmienić na moją fz1
jest pewna, sam z nim ją kupowałem
https://lh5.googleusercontent.com/Qv...l6h=w1427-h945
Myślę, że budżet tak do 13 kafelek, ale jak będzie cos ciekawego to można lekko naciągnać.
Zadbane dwie Hornetki (jedna z 2006 roku) ale to tez sporo poniżej budżetu (chyba 10-11kafli) jakbyś chciał. Namiar mogę podesłać w razie potrzeby.
Moje moto odpada w takim razie.
dla mnie fz6 wygrywa z hornetem, ale jeśli cena/stan będzie korzystniejszy to nie będę wybrzydzał :)
a Ty za ile swojego chcesz popchnac?
Ja?????????? :D
nie, Malik;) a Ty za ile chcesz swoja?
Ja????????? :)
- - - Aktualizacja postu - - -
Nie wiem jeszcze, ale biorąc pod uwagę że moto będzie jeszcze na gwarancji to cena rzędu 23tys zł wydaję się uczciwa :)
Chyba rubli:) a czemu sprzedajesz?
Hehe..tak się kończy jazda po cycowej nalewce
Po cycowej jeździło mnie się Panie świetnie!
A czemu sprzedaję? Jeszcze to rozważam, rozsądek każe zostawić moto dla siebie, ale jak wygra "ludzka głupota" to zmiana na większego pojemnościowo potwora (ale wcale nie cięższego masowo) :D
Za 22.500pln ja chce swoją Fz1 pogonić:
http://www.gocreate.pl/fz1/
Kupiles juz BMW?;)