Dzień dobry :)
Printable View
Dzień dobry :)
Nie taki dobry
:salut:
A co jest kuwa raz dwa czy?
Komu wpieldoly spuszczamy? :P
Heko wpierw ostrzeszenie slowne:p a pusniej wpieldoly do oporu:cool:
Dobry
A znogom mam problem gumowkom pocieta ,nswietlona spawarkom,i jakas jebchana ciupakabra mnie w nia ugryzla.,spuchnienta i lazic nie mokie :mad:
Ulala.. Oki w takim razie przychylając się do wniosku Szanownego Kolegi Grogi, przywołuje do porządku Ciebie i Twoja nogę. Następnym razem bieremy brzeszczot i pilujemy :cool:
Weź tam uważaj kurna. BHP musi być. Ja mam doswiadcenie wiec Ci powiem: długie spodnie, długi rękaw, kask, okulary, obuwie robocze typu sztalkap (wzmacniane w palcach), rękawice, stopery lub nauszniki, maska ochronna, gaśnica, płyn do płukania oczu, opatrunek, plaster, środek na poparzenia, środek do neutralizacji środków chemicznych, łopata, latarka, drabina, butelka wody pitnej.
Z grubsza to wszystko co powinieneś mieć przy sobie w trakcie prac. A jak Cię czupakabry atakujo to zasieki porób. Dziadek mi opowiadał, ze w latach czterdziestych jak z kolegami w delegacji zrobili zasiek to czuli się bezpiecznie jak u siebie w domu w Norymberdze :lol:
Cza trochę rozruszać szare komórki z rana ;)
Bartek dal bys jakim fahofcom zarobic,a nie wszystko sam ogarniasz na budowie😎
A ty w tym czasie bys jakiego fałera ogarnol😬
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Kierwa a umnie bhp to krutkie galotybi klapki kuboty :mrgreen:
Grogi a kierwa zeby bylo gcie robic to by tak bylo
Chooj mnie strzela ze tyle roboty mi spierhdala przez budowe i ze nie ma kcie tych sztrucli ogarniac
Hihi wszystkiego na raz się nie da zrobić wiec spokojnie nie nerwowo ;)
o właśnie!
olej tą budowe skoro sie na tym nie znasz i do tego kaleczysz.
Weź sie za kanał i rzeźbij auta zgarniając za to hajs.
A budowe niech robią budowlańcy
Nie wolno odbierać ludziom fachu.
Oni też chcom pracofać!
Pomyśl:
Jeden fachman z kazdego tysiąca 500 wyda na rodzinę i 500 na piwo
z tego piwa pani w sklepie wyda 250 ja rodzinę i 250 na podatki
za te podatki masz ulgę budowlaną.
Ty za każdy zarobiony na lewo tysiąc wydasz wszystko na coś grubo poyebanego typu RS2
no same plusy :p
Wysłane z Galaxy S6 edge przy użyciu Tapatalka