Samopoziomowanie - jak sie uprzesz - za jakies 500zl zalozysz.
Twoja decyzja, montujesz jak w fabryce i masz spokoj albo denerwujesz sie jak widzisz miski przy drodze ;)
Moim zdaniem albo caly komplet albo zwykle lampy.
Printable View
Samopoziomowanie - jak sie uprzesz - za jakies 500zl zalozysz.
Twoja decyzja, montujesz jak w fabryce i masz spokoj albo denerwujesz sie jak widzisz miski przy drodze ;)
Moim zdaniem albo caly komplet albo zwykle lampy.
potrzebował bym wymiarów lampy polift xenon by wiedzieć mniej więcej jakiego pudełka szukać do wysyłki lamp :D może ktoś mniej więcej zna wymiary lamp :D
ja Ci radzę: czym większe pudła tym lepiej zabezpieczysz lampy:)
tak tylko chcę mnie więcej znać wymiary wtedy wezne większe by wszystko ładnie i stabilnie było
a jak już to przyszły tydzień czy za 3 tyg ?
Ja w a6 jeździłem też około 3 lata i nie było problemu czy przy kontrolach czy przy badaniu technicznym.
również jeżdżę bez samo poziomowania a po wymianie teraz żarników xenon świeci jak talala
dobrze ustawione światła w niczym nie przeszkadzają
mam pytanie do znawców jako że prawa lampa świeciła mi mocno w górę myślałem że mam zaczep w środku jakiś pęknięty lub coś w tym stylu ale po wyjęciu środek lampy jest sztywny co może być przyczyną tego że ona tak świeci w górę
Nie wymieniałeś ostatnio żarówki? Czasami jak ktoś wciska wtyczkę H7 lub te od H1 to silniczek potrafi wyskoczyć z uchwytu i zaprzeć się. Jak wyskoczy to automatycznie wkład idzie do góry.
Stawałeś pod ścianą, skoro twierdzisz, że prawa świeci wyżej?
Może mowa o doświetlaniu pobocza, które w A3 doświetla nawet mieszkania na 1 piętrze, taki krój przesłony " ___/ " wysoko świeci prawą stroną
Sam chcę to przerobić u siebie, na wzór z Passata B6 tj. " ____/----- "