mówił, że dzi¶ dzień bicia rudych i leje wszystkich 'takich' na mie¶cie :cool:
Printable View
JAAAPIEEERDOLEEEEE !!!!
ca za dzien
Rano polecialem do lublina do.lekarza,na zakonczenie do młodego i zakupy...
W biedrze zgubilem dokumenty ,dowod,prawko ktore odebralem tydZień temu,i karty do bankomatow ,i trzy paki
Musialem jeczostswic na dachu w ssmochodzie bo na monitoringu odchodzilem z nimi od kasy
Zoreientowalem sie w pod nowa szkola u mlodego ,tak zaczalem szukac ich po samochodzoe ,ze nie zauwalylem i eres stoczyl i sie wpieehdolil w ogrodzenie
Chooj zaczalem napierdhalac do lu szukac ich w biedrze ,i ujebhalem albo wybierak albo girbox sie.rozj... bo sa wsteczny i 1i2
Kurhwa jestem załamany,nie dosc ze roboty w chooj ,zapierhdala sie od 5-22 to jeszcze takie bonusy od losu :(
Ide sie jebnac z rusztowania :salut:
W końcu dzi¶ pi±tek 22, co za pech....
Piehdol to wszystko ić po browara mordo
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Zebym pil to tak bym zrobil a tak to.wpierhdalam tort bezowy z malinami ,bede jatł do pozygu
Pamp bedzie pełny 😀🤣
Fauciu aby troszkę Cię pocieszyć, kupiłem Ci twoje ulubjone perfumki https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...230cd15a61.jpg
fałciu, na pocieszenie napiszę, że nic nie będę pisał :cool:
Karat zapach prawciwego menszczyzny to zapach palonego lacza,cza choinke wundrbaum takom opatentowac
Chody ,uuu tego sie nie spodziewalem ,myslalem ze będZiesz w tym momencie.najszczesliwszym czlofiekiem na ziemi i mi dopierhdalaul
Pieknie sie zachowales i doceniam
nie no.. tesz kjety¶ sgubiłem 5zł i wjem jag to jezd... :cool:
czymjej sje hłopje
Kopjoncego siem nie leży wienc dobrze rze otpuscił 😀🤣