Z c7 chyba najlepsze do a3, mocowania można zrobić samemu, ale trzeba trochę cierpliwości ;) Powiększenie soczewki to też w sumie pestka.
Printable View
Panowie od pewnego czasu posiadam a3 8l. Odnoszę wrażenie że z przednimi lampami jest coś nie tak. Lampy to depo 441-1160 Czy ktoś może mi powiedzieć co jest nie tak ? według mnie lewa lampa ewidentnie świeci do środka. Czy snop światła powinien tak wyglądać ?
Zdjęcie:Link
Powinien, to jest doświetlanie pobocza. Lewą lampę zawsze możesz ustawia bardziej na lewo, ale żebyś nie oślepial jadących z naprzeciwka
tyle w temacie
ustawiasz regulacją - zębatką - na boki bliżej kierunkowskazu, z drugiej strony góra-dół
bardzo delikatnie to rób nie na siłę, bo depo ma takie super regulacje, że się wyrabiają - miękkie jak guma
najgorszy szajs
równie dobrze, może już nie mieć regulacji :P
Regulacja jest. Ale tylko gora/dół. Nie widzę nigdzie opcji prawo/lewo...
A czy istnieje możliwość wyrzucenia tam mocniejszych żarówek?
może jeszcze przyjechać i pokazać? a najlepiej pokręcić???
Witam,
Kumpel załatwił mi po bardzo dobrej cenie xenony tzn żarniki + przetwornice i teraz kwestia co z lampami? Mam zwykłe lampy bez soczewek, w związku z czym rozumiem, że muszę kupić takie z soczewkami? bez soczewek nie da rady? bądź ewentualnie, może jest opcja aby jakoś dołożyć same soczewki do moich lamp?