2003. fakt. jest ******ście wygodny a jak na 600ccm to ogarnia temat. silnik ma fajną charakterystykę :)
Printable View
Chyba chodzi o ew. glebę :] Ale to trzeba tak jechać, żeby się nie wypieprzyć :D
Myslisz Larius? Ja uwazam ze motocykl jest po to zeby jezdzic, a gleby to nieodlaczny element tego czegos ;) Nie planuje sie, ale moze sie zdarzyc. To jest ryzyko, ktore ponosi sie caly czas, jezdzac na motocyklu. Ale tak jak mowisz, trzeba jechac tak, zeby sie nie wypierdzielic. Ja w Ghymkanie nie widze zadnego katowania motocykla, wiec planuje wziac udzial i tyle w tym temacie.
Tak samo się nie planuje stłuczki, ale kręcąc bąki po parkingu te ryzyko wzrasta :)
Kwestia podejścia, a na ghymkanie trzeba po prostu jechać w miarę swoich umiejętności i nic złego się nie stanie :)
I dodam jeszcze, że to już nie ta epoka, żeby "zakatować" motocykl od tego typu jazdy :)
No wlasnie, bo jesli kolega sprytny, mial na mysli ze poprostu silnik katujemy taka jazda, to grubo sie pomylil, ale nie mogl chyba popelnic takiego faux pas ;)
Nie chodzi mi o silnik. Bo sam ciągnę biegi do czerwonego pola. I jak latam się wyszaleć to wskazówka non stop jest pod 14 000 obr :P
Chodzi mi o glebę. Doświadczenia w tym nie mam. W takich ostrych nawrotach i slalomach. Liczę się z tym, że mógłbym wyglebić. Więc podsumowując szkoda mi plastików. Ale na pewno skoczę zobaczyć :) Może się okaże, że takich jak ja jest dużo i będą jeździć zachowawczo. Bo po tym co widziałem na filmiku to sorry ale moto w miarę przygotowane pod gymkhane. Najlepszy byłby naked z rurami jak do stunt'a :)
Ja póki co zrobiłem wczoraj ze 150 kmów i jest oooogień.
mam takie pytanie
jak sie nie ma prawka kat. A i policja zlapie to jaka kara jest ??
kumpel mi mowil ze 500zl mandatu czy to prawda ?
ostatnio na spocie ktoś mówił, że za brak kat. A mandat wynosi 250 zł (czy jakoś tak, ale mniej niż 500). to prawda?
Jeżeli nie masz A, a masz B to mandat jest 300zł, jeżeli nie masz w ogóle uprawnień wtedy płacisz 500zł
Gdzieś ostatnio o tym czytałem;)
http://www.v10.pl/prawo/Taryfikator,mandatow,10.html (Lp. 186 i 187)