-
Na jednym cylindrze wypada mi zaplon na luzie ( na pb wszystko ok) hanki (niebieskie - europegaz) maja przejechane okolo 10000 km. Objawia sie to taka jakby przerywana praca na jalowym + leciutkie strzaly z wydechu. Jak wylaczam drugi wtryskiwacz wszystko znika wiec skoro wszystko powinno grac to kupuje nowy :)
Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
-
Hanka padła miałem to samo powiem ci wymieniaj komplet bo reszta to kwestia kilku km
-
nie z tym jednym wtryskiwaczem były problemy od samego poczatku... a jezdze tak juz prawie rok... i tak jak pisalem w czasie jazdy wszystko ok zadnych problemow i bledow i trybow awaryjnych, a zaplon wypada tylko na jalowym
-
zaczyna się od jednego kończy na komplecie.
Ja już drugi komplet niebieskich zajeżdzam ;)
-
Gregor to jak uwazasz, jezdzic poki nie padna calkiem i zkienic na zielone czy wymienic teraz ten jeden i systematycznie padajace po kolei zmieniac :)
Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
-
jak nie upalasz auta to wymien jednego, jak upalsz czesto to komplet. a najlepiej wymienic na zielone starcza do 200ps, niebieskie niestety padaja jak muchy ostatnio jakas plaga.
- - - Aktualizacja postu - - -
jak nie upalasz auta to wymien jednego, jak upalsz czesto to komplet. a najlepiej wymienic na zielone starcza do 200ps, niebieskie niestety padaja jak muchy ostatnio jakas plaga.
-
narazie na dniach bede wymienial rozrzad wiec troche poplyne z kasa, wymienie chyba tego jednego a potem jak cos sie bedzie dzialo zastanowie sie nad zielonymi ;)
-
Dokładnie wymień na zielone bo niebieskie są dobre ale szybko padają. sprawdziłem na własnej skórze
-
A ja mam pytanie mam silnik 1.8T AUM 150km, jaki polecacie gaz, bo ojciec pytał spytaj chłopaków co powiedzą i jak trawi ten samochód gaz. Bo będe zakładał na lato ale wiadomo żeby gazownik gówna mi nie wcisnał to czekam na wasze odpowiedzi. Opiszcie co i jak.
-
Stag 4 hana zielona acr01