to wszystko co mam wiedziec i powiedziec dla gazownika?
Printable View
to wszystko co mam wiedziec i powiedziec dla gazownika?
witam jaki warsztat w warszawie lub okolicach polecacie by zamontować lpg w 1.8t AGU? proszę o konkretne namiary
jedź do nikodema
Odezwij się do Arka z Auto Dakar - targówek koło Radzymińskiej.
Teraz pracuje tutaj, to obok na ul. Turzyckiej.
http://gasvario.4b.pl/33_8715/vario-...an-brokos.aspx
Mi montował gaz w S3 8L 280 KM.
******ście ogarnięty człowiek i można liczyć całodobowo na serwis/porady.
Sporo bardzo mocnych aut gazował i ma ogromne doświadczenie.
Możesz zadzwonić i powiedzieć, że jesteś od Marcina S3 - na pewno inaczej Cię potraktuje.
Specyficzny człowiek i lubi mocne turbo benzyny.
Nr. bezpośrednio: 608 274 878
A na podlasiu ktoś dobrze robi gaz? mieszkam w okolicach Białegostoku ;p
dość OT!
jak chcecie polecić, znaleźć to są odpowiednie tematy dla każdego województwa.
http://www.a3-club.net/forum/forumdi...ztaty-i-sklepy
Czy pomysl zamontowania reduktorow 2xACR01 czarny zamiast 1xACR01 czerwony do AUM po programie na 190KM ma sens? Chodzi o to aby nie bylo spadkow cisnienia? Czy nie bawic sie i zalozyc jeden ACR01 czerwony?
nadszedł czas na servis gazu jaka firmę polecacie mam samochód z siedlec i nie bardzo chce mi sie tak daleko jechać na serwis. wiec moze coś w stolicy sie znajdzie godnego polecenia
Witam znacie kogoś kto zrobi dobrze instalacje lpg do mojej 1.8t aum w okolicach Zielonej Góry?
- - - Aktualizacja postu - - -
Witam jeszcze raz zaproponowano mi landi renzo lub stag 4 plus z mocniejszymi wtryskami i reduktorem oba zestawy w tej samej cenie. Pomoże ktoś w wyborze?
- - - Aktualizacja postu - - -
jeszcze jedna propozycja brc sequent 24.11
Mam stag 4 i moge tylko napisać, że musisz dopilnować żeby dobry reduktor wsadzili powyżej mocy 150KM bo wkładają takie coś około 133KM często i później jeździ skokami. Dodatkowo miedź musi być fi8 broń boże fi6. I nie daj sobie wcisnąć teorii, że nie trzeba sondy lambda podłączać pod komputer gazowy, bo trzeba. Do regulacji jest to wręcz niezbędne, inaczej zawsze będzie komunikat podczas auto kalibracji, że jest nieprawidłowa średnica dysz wtryskiwaczy i auto kalibracja nie może zostać ukończona. Wtedy trzeba jeździć po kilka razy i ręcznie korygować na wykresie w mapach punkty gazu żeby nałożyło się to na wykres benzynowy, a po odłączeniu akumulatora jak nie masz interfejsu i zapisanych ustawień, od nowa ręczna kalibracja.